Allt och lite till !

Hej bääästa bloggen! ((:

Nuue har man fixat sig till nyår, man blev ganska svart runt ögonen med eyeliner MEN var inte oroliga! Inte sååååå svart men jag tog bara på innerkanten av ögat med svart eyeliner och ovanför övre fransraden med en blöt eyeliner (: Sen tog jag bara vitt resten av ögat och lösögonfransarna sitter påe! :D Stora örhängen har jag på mig och ett armband som är supersnyggt (kommer jag också lägga upp bilder på lite senare )

jahapp, senare ska man till Julia iaf, fast först äter jag nog den goda nyårsmiddan och SEN åker man till Julia efter de ;) Där ska vi nog ta bilder på raketer och allt gött man kan uppleva på nyår!

Här på  bloggen kommer "jag" haha nee men Malin att fixa den efterlängtade designen! Såå om de ser lite konstigt ut på bloggen är de för att de renoveras, haha (:
Tack Malin! ♥

Snart fyller man år också... hmm... vad ska man önska sig? Joo... EN CANON EOS 550D ! :D Den MÅSTE jag bara haa! Fast den är jävligt dyr menmen... jag får väl önska mig bidrag iaf ;)

Men nu måste jag sluta! Här får ni en bild på kameran (:



ååå! den ee min dröm! Haha (;

Men hade bääst såå länge ååe haa ett riktigt Gott Nytt År nu! (igen)

Pööösss! // Beckan

Frisyrpanik!

Okeej, en sak jag verkligen behöver hjälp mee är FRISYREN till nyår !
Jag menar vad kan man ha för festlig frilla som inte är sååe vanlig men ändå enkel och snygg? ((:

De är verkligen dagens fråga... hmm.. men ska nog komma på nåå bra, men .... ajja nu har jag iaf bestämmt mig för att börja med HISSA & DISSA här på bloggen (; Kan redan skriva en nu!

JAG HISSAR : www.fargadelinser.com


Här har vi ett par turkosa linser påe Malin som hon köpt från fargadelinser.com ! (:



JAG DISSAR: Seeeeeeeeeeega datorer!! Faan va de är irriterande! >:( Haha men de dissar jag iaf!


Gott nytt år! // Rebecka



Nyyyyyyyyyyyyår och lite till!

heejj alla läsare! Ehmm... vart ska jag börja ? Joo kanske att man var i Lule för nån daah sen (fast de kanske ni redan har läst) men här kommer en bild iaf på kläderna!



Ajja,  bilder på smyckena + annat tillbehör kommer upp lite senare! ((:

Nyår ska man spendera hemma iaf, kanske ska hitta på nå meeh nån kåååmpis, blir att ha på sig kjolen som jag har på bilden + linnet och ett supersnyggt armband som ni också kommer få en bild på! Koftan kommer jag inte ha och inte mössan, haha men om ni räknar bort de såå kommer jag see ut ungefär sådär men med lite snyggare smink och lösögonfransar ;D

Om ni har nå bra tips på nyårs sminkning kan ni ju alltid skriva något braaa tips om ni har, för de behöver jag verkligen! Såååe skriv jääättegärna ngt!

Ska fota lite raketer på nyår soom jag kommer lägga ut på bloggen! Hoppas jag får till några bra foton ((;
Malin vill att jag ska följa henne till Klinten (som är en skidbacke) och sova över där i deras husvagn på nyyår, men jag vet inte riktigt... jag tror jag ska bara ska vara hemma och ta de lilla lugna med familjen, fast jag hade ju velat... men jaag ORKAR bara inte helt enkelt :D

Men om jag inte hinner blogga nåå mer önskar jag er alla ett GOTT NYTT ÅR! Och hoppas att ni får en bra start på året 2011!
pga. Januari 2011 så fyller man juu år också! Men de bloggar jag mer om i nästa inlägg, ha dee gött sååe läänge och skjut mycke raketer! Och glöm inte att kommentera nån bra sminkning!

Kraamar från meej! ♥

Slingor!

Goomorron! Nu sitter man ÄNTLIGEN med hetta på huvet för att äntligen få sina efterlängtade slingor!
Senare ska man ti stan med Malin W, just nue är man som lite shopping-galen, haha men de får man vara såhär efter jul tycker jag! Passa på att handla upp era presentkort som ni fått i julklapp och pengar för jag kan lova att dom har mycke rea nu! Jag fyndade ju massor igår :) Och lite ska man väl se till att fynda idag också ;)

Lägger upp bilder lite senare och dom kommer även finnas på min fotoblogg som heter ( www.myyphotoos.blogg.se ) Fast den är inte så fixad ännu... men bilder finns det!

Jaa... vad finns de mer att säga? Kanske vad man ska göra ikväll, ja ikväll så ska man iaf lägga upp bilderna på kläderna och Malin ska väl sova över också:) Blir nog att spela de nya Michael Jackson spelet på Wii ;)

Kolla in min blogg lite senare ikväll för då finns bilderna garanterat där!

Ha de gött så läänge!

// Rebecka♥


Förlåt för bloggen!

Men nu äre sååe att jag iinte har fixat bloggen på länge... fixa den i 6:an men nu "börjar" den bli lite barnslig... ajja, ska fixa den sååe fort jag kan! I will promise you!

Nu har man iaf gjort Malins hår, de blev faktiskt bättre en förväntat :).... men jag vet att jag har sagt att jag skulle lägga ut bilder men nu blev de inte såe riktigt... vi fick lite ont om tid pga. slingningen såå då hann vi inte me de :( Men lägger ut bilder imorrn på kläderna från Lule! Nuue ska man väl snart gå ti sängen och drömma gött:)

Ha de bäst såå länge!

//Becka♥

Blev en 8:a timmars shopping!

Tjoosan bloggen! Nu har man inte bloggat på länge, men nu har man haft kompisar som tjatat på en att uppdatera bloggen sååe jag får väl göra som dom säger nån gång! ;) Idag har man iaf vart å shoppat i 8:a timmar, blev (för mig 7 påsar med kläder) och tsm blev de 13 påsar!!!;D Ajja, nnu vill Malin H blogga lite själv också så här kommer min lista lite snabbt!

SHOPPINGLISTA :

* Mössa från Bik Bok - 40:-

* Baslinne från Bik Bok - 99:-

* Stickad långkofta (Cardigan) från H&M - 199:-

* Midjekjol (som sitter tight) från H&M - 149:-

* Stringtrosor från H&M - 59:50:-

* 2 par nylontights från H&M - 79:50:-

* 1 par strumbyxor från Åhléns - 129:-

* Örhängen från Åhléns -  49:50:-

* Blonda slingor från Parelle - 89:-

Alltså tyyp kring 900 :- Bra fyndat!!!
Ehmm... jooo nu ee klockan kring 22.00 och nu ska man snart äta midda! Men man var ganska mätt när man kom hem från Lule såå middan serveras inte förrän nuue!

Så lite senare ska man lägga upp lite bilder på kläderna och KANSKE på slingorna! <3
Men vi höres väl! Nu får Malin PANIK om hon inte får blogga! Och eftersom hon har vart så tålig å väntat såe länkar jag hennes blogg här ----> Malin

Men nu ska man käka, bahhjj baahhjjj! ;)

// Rebecka

Malin uppdaterar ÄNTILGEN!

jaa nuuere Malin som bloggar tycker att deet ee liiite dags att HON uppdaterar!! Har inte gjort deet på grymt längee! :O Så då gör jag deet åt hon :P

Idag har vi slutat kring 11 Och har ÄNTLIGEN!! JULOV!! ♥ :D sååe bääst! Seen drog jag och Rebecka till staan där vi shoppa liite iaf jaag köpte den första och sista julklappen till Rebecka däär :)

Blev liite Body Lotion och en rakhyvel! :)



Och snart ska vi fixa oss till staan, dom har kvällsöppet så ska diit och köpa liite hoppas jag :) Meen nu får hon göra egna uppdateringar skulle bara blogga ÅT hon :D hahah heeejs så länge kolla gärna in min blogg ;) ♥

// ♥Malin♥


RSS 2.0