Hej igen!

Bion igår var superkul! :D Det kändes verkligen inte som 2 och en halv timma tid man satt där för den var som himla bra! :D men iaf, alla vet ju att det är Mors dag idag;) jag har gett min mamma en : me to you bear-choklad och Mors dag thé, en dagens makeup och frisyr som görs av mig, haha ;) Ehh... sen har hon fått en blomma från fagernäs trädgård och så ett kort ;) sen fick hon lite mer av resten av familjen ;D men måste gå, bloggar imorrn, bye bye! ;)



//♥♥Rebecka♥♥

Michael Jackson musik!


Den här är den sista låten Michael Jackson gjorde i hela sitt liv, jag fattar inte...att han är död :'( men den är värd att lyssna på! :O .... Haha ;D ;)

En kul Lördag 29/5-10 !! :D

Hejsan alla läsare!! Idag har Molly (min lillasyster) lekt med Malins lillasyrra Isabelle :D Dom hade jättekul!! Vi åkte ner med cyklarna till parken vid Ica (fast Molly och Isabelle åkte cykel-kärra) och så bjöd Malin på glass till allihopa:D Tack för den glassen Malin!! , det var gott! :D Snart ska jag iväg på Bio också!! ;D ska kolla på "Sex and the city 2"  har följt serien en del och den första filmen:) , tycker den verkar bra! ;D Det här brukar inte komma från mig men...Jag är faktiskt inte så sugen på godis så det blir nog bara en Hot snacks eller något på bion idag ;)
Berättar mer sen om hur bion var! :D

Hörs!!//♥♥Rebecka♥♥

Min älskade idol!



Michael Jackson är min största idol! , men han dog förra sommaren:( Men hans musik lever fortfarande kvar i våra hjärtan! I ♥ U Michael Jackson!!! 

p.s

Det kommer snart en kategori med bara musik! :D

KOLLA HITÅT!!!

Hejsan!! här kommer en jättefin och sorglig låt!! :) Det handlar om en tjej som sjunger om sin pappa som dog i World Trade Center när planen störtade in i byggnaderna. Det är en sång som ni måste höra!:D

Låten heter: Mama will hold me. Och hon som sjunger heter : Kristi Nelson<3 //♥♥Rebecka♥♥

Lite bokstäver kommer nu!

Kom precis hem från skolan, det har inte vart så speciellt jobbigt idag, haha :P vi har typ bara kollat på film hela dan! ;D förutom 2 lektioner ;) som jag skrev förut tog jag ju med mig Avatar till skolan och den är skit skit bra!! Det är en film som jag verkligen vill att ni ser! annars missar ni en skitbra grej! ;) Malin kommer till mig sen, hon kanske ska sova här :D Vi ska typ spela kubb,  kanske sova i tält, äta godis,chips :D ja allt sånt där kul!! :D kanske bloggar mer ikväll, kände att det inte var ngt spc att berätta just nu;)

Hörs!//♥♥Rebecka♥♥




P.S
Glöm inte att se Avatar!!! :D

Hejsan bloggen!!

Idag har jag varit i skolan och som vanligt har vi inte haft något spc :) Eller jo förresten! På tekniken idag skulle vi bygga ett torn av papper i skolan, inte något annat. Vi fick inte använda lim, sax, tejp... Ja ingenting bara papper, dessutom fick vi bara använda 25 papper till tornet (alltså vanliga A4-papper) 6:ornas rekord var 1 m och 10 cm. Men jag och Ulrika slog rekordet!!! gissa med hur mycket!? Jo 1 m och 75 cm !!! vi blev jätteglada! den skulle också klara av att ha 3 glasspinnar högst upp, och det gjorde den! :D vi vet inte om vi har skolrekordet, men kanske ;) Sen har jag varit på stan med Ulrika:) men jag köpte inget ;) men det var ändå kul:)

Imorgon ska vi se film i skolan också :) , jag ska ta med mig Avatar ;D

Ja det var nog allt jag ville säga idag tror jag, hörs imorgon!! :D

//♥♥Rebecka♥♥

Nu kommer dom första orden i den här kategorien!!

Nu ska jag berätta om min och familjens stockholms-resa! :D

Twiggy (min hund) har vi skaffat hundvakt till så nu har mamma och pappa bokat en resa till Stockholm den 12 Augusti! :D När vi kommer ner till Stockholm hämtar nog min farmor och min farbror oss på flygplatsen. Sen åker vi hem till min farmor och tar det lungt första dan, vi kommer säkert äta någon jättegod middag som farmor brukar göra! :D, hennes mat är alltid god! mmmm!! jag längtar;) Emm... vi har inte planerat ut så mycket vad vi ska göra än för det är ju trots allt nån månad kvar, men jag tror att vi ska fara på Gröna Lund eller något sånt där jättekul! :D Det jag också längtar jättemycket till är shoppingen! jag ska verkligen shoppa så mycket jag hinner, tills jag blir trött:) När jag kommer hem efter en låång dag med skojj ska jag nog lägga mig i farmors stora badkar som ger massage och bubblor! :D haha :P jag hade önskat att en kompis kunde följa med till Stockholm för då hade det varit roligare på Gröna Lund och så.. Men det går ju bra med familjen också! för jag tror vi ändå kommer ha skitkul!!! :D

Men berättar mer när jag vet lite om vad vi ska göra och så!

Kram!/ ♥♥Rebecka♥♥

Då var man sjuk !

Tjoosan! Idag blev jag hemma från skolan pga ont i halsen! Men då har jag ju tid för att blogga istället! ;D hmm...vad ska man göra den här veckan ? Jo juste! , på torsdag ska jag ju gå på stan med Ulrika och på fredag gör jag väl inget särskilt, går i skolan som vanligt men efter det är det väl bara att slappa och vara med kompisar;) Däremot på lördag ska jag på bio:) , ska kolla på sex and the city 2!! :D det ska bli Skitkul! :D Innan bion ska jag nog vara med Malin på stan ett tag också:) Malins valp föddes i Norge i måndags! , jag ska följa med och hämta den nån gång i Juli ( för den måste ju vara 8 veckor ) och så ska vi nog övernatta i Norge och vara på nån fin strand och bada :D så det längtar jag till jättemycket. I sommar ska vi också till Stockholm och hälsa på några släktingar, Jag kommer sakna mina kompisar men vi ska bara vara där i 7-8 dagar tror jag så jag klarar mig från mina kompisar ett tag, haha :P berättar mer om Stockholms-resan i nästa inlägg, Vi hörs! :D

Hejsan bloggen!

Nu har jag och Malin haft spa-dag och det var hur skönt som hälst!:D Mollys magsjuka håller nog på att gå över för hon har inte kräkts på väldigt länge, haha :P Om 10 dar..tror jag ska vi har operation dagsverk på skolan, och då ska jag och min kompis Frida jobba på step in:) det ska bli kul, vi ska typ ...städa och sånt men jag tror ändå vi kommer ha riktigt kul!  :D för vi kan käka godis, lyssna på musik och sånt samtidigt, hihi ;D aa, det var nog allt jag ville säga nu men jag skriver nog lite mer imorn eller nån annan dag:D Hejsansvejsan så länge;)

//Rebban

Tjeena!

Nu har jag och Malin kommit fram till att vi ska ha spa-dag idag! :D vi ska göra ansiktsmask och göra massage och så ska vi göra hårinpackning och kanske lägga gurka på ögonen:D Dessutom ska vi ta med oss en spikmatta! :) Men vi kan tyvärr inte vara hemma hos mig för Molly (min lillasyster) har fått MAGSJUKA!! :'( Men vi får vara hos Malin istället;D sen kanske vi ska göra egen isglass av saft MMMM! vi hade jättekul på valborg:) vi fick hur mkt godis och gott som hälst! De hade till och med gjort en egen majbrasa på gården!! ") så det var riktigt kul:) Men nu ska jag gå, hoppas ni får en riktigt bra fortsättning på helgen! bye! :D

RSS 2.0