Städa...

Hejjhejj!

Idag har man haft långdag, inte alls så mycket som hände faktiskt.. lika flumm torsdag som vanligt alltså!
Jaoo, nu ska man ta å städa lite också -.- Har precis blivit klar med läxan.. menmen, nu äree bäst att jag sätter igång, ses!


Kåbdalis!

Halloo!

Då sitter man här med Frida och försöker komma på något vettigt att göra, men det verkar inte gå så bra..

Igår vare iaf frilufsdag (stavning?) med skolan, såklart bärde det av vid halv 9 med buss från skolan till Kåbdalis (en skidanläggning) Kulkul varee... men dom hade ganska lite backar, menmen, mycket bättre än att sitta i skolan och plugga ; )

Här kommer ett par bilder från kåbban!




Snacka härlig dag!


Men nu ska man ut med vovven på en liten prommis, höres! ♥


Fyllo på bussen!!

Jaa, då har man nyss kommit ut ur duschen... haha, snacka om att jag behövde en dusch efter det som hände idag... USCH! Det var grymt äckligt fast samtidigt höll vi (Jag,Ulrika och Frida) på att skratta ihjäl oss!! Hahaha, jaa... det var iallafall såhär:

Idag hade vi långdag så vi åkte som vanligt med bussen från skolan in till stan. I stan brukar vi ju alltid byta buss och det tar typ 20 min innan det kommer, så vi gick in på Team Sportia.
Lite senare kommer bussen, vi sätter oss i bussen och väntar på att den ska börja köra, men då kommer det en gubbe in i bussen och SÄTTER SIG FRAMFÖR MIG OCH FRIDA och säger lite slarvigt "är det här mina bruudar nu då?" Jag och Frida bara kollar på varandra och försöker hålla oss från skratt. Iallafall börjar han prata med mig,Frida Ulrika och Johan för han var också med på bussen och han säger en massa saker som att han undrar om vi har facebook och att vi typ ska lägga till han som vän! Och om vi sjunger allsånger... han ringer till kommunen och klagar på att bussen var 4 min sen!! Herreguuuh! Han sitter och svär och har en hel jävla väska full med sprit, det börjar stinka sprit över hela bussen :o Gissa om man börjar lukta sprit sen? JA. Så det var bara att hoppa in i duschen och nu har man precis kommit ut : )

Men fatta äckligt -.-'

Jaja, nu ska man iallafall ta och göra något vettigare än att sitta vid datan så vi höres väl imorron eller nått, hejjs! ♥

2 rör med blod!? ;o

Jahapp... då var Malin påväg till Thailand då... fuskit! Medans vi får sitta här i kalla Sverige och plugga -.-'

Ajja, igår hann jag inte blogga... igen! För först gick vi ju skola (som vanligt då) sen for vi hem till Ulrika och såg lite på Top Model, haha, och sen blev det att följa med henne till vårdcentralen där dom skulle ta blodprov på henne.. USCH! Dom hade "pumpat" ut 2 rör med blod ;o ... haha, och nu retar Ulrika mig hela tiden och säger "Rebecka... 2 RÖR MED BLOD! " hahah! Bara för att retas liksom -.-' Men iaf, sen for vi ner till Ica och köpte en Ben och Jerrys och sen blev det att åka och träna lite!

Haha, en liten kort sammanfattning av dagen!

Så just nu sitter man och väntar på att en goo middag ska bli klar, sen tar jag mig nog ut på en joggingrunda också : )

Haa de bra så länge så hörs vi, pöss! ♥

Klinten!

Då har man nyss kommit sig hem efter en helg i Klinten!
Vi hade ashärligt väder och hade de göttgött!

Nu annars vet man inte riktigt vad man ska hitta på... men ni vet, söndagar... -.-'  Får väl bara vara hemma och försöka ta det lugnt nu innan helgen tar slut.

Jaa, hade väl inte så mkt mer intressant att berätta idag, har bara haft en grymt härlig helg i Klinten! : )

Men vi får höras senare, har vart lite snål med bloggandet dom senaste 2 veckorna... men jag har som inte lika stor lust att blogga... menmen, ska bättra mig hörrni! Haha, hejjs! ♥

HET skoldag!

Lite craazy vi var i skolan idag! Vi hade typ värsta discot i klassrummet med musik på hög volym! Haha, jag och nåra andra cheeyor köpte nudlar av Rasmus som han hade köpt på nån Thairesturang! Haha, dom skulle tydligen vara starka, man fick med en krydda som man skulle krydda dom med (egentligen ska dom ju tillagas som vanliga nudlar i en kastrull) men vi är ju som vi är, vi var ganska hungriga så jag köpte en för att smaka. Första "tuggan" eller vad man nu ska säga smakade ju typ som chips... men ju mer man åt desto starkare blev det!! Det börja typ hetta och det kändes typ som att läpparna svällde upp som ballonger!! :O Haha, så gissa om man var tvungen att dricka sen?? JA!

Ska aldrig mer äta thainudlar... usch! Men vi var så hungriga så vi åt upp hela påsen ändå... hahaha!


aa, det fick bli en ful bild från google.. men såhär såg iallafall dom "heta" nudlarna ut!

Btw, nu ska man nog bara tare lungt och kanske nöta facebook ett tag också... sen blir det nog att sätta igång nån film!

Kommer inte hinna blogga så mycket i helgen för ska vara i Klinten, men gör väl nån tidsinställning.

Sees! ♥



Tröööötttt!

Hej, just nu sitter man hos Frida och iväntar en god middag!
Idag har jag typ vart trött HEEEELA dan, asså extremt trött, tror man såg det på mig också... menmen, ska vila upp mig så går det över!

Sen annars har de väl inte hänt nå mycket alls, gick ett tag på stan med Frida,Ulrika,Johan,Malin W,Malin H,Emil,Ida och Flisan, hahaha lite många namn! (;

Såå... jag har väl egentligen inge mer att berätta... vi får se vad som dyker upp! ♥


Stockholm... here i come!

Heellluu!

Kom nyss på att det inte är såå länge kvar tills det bär av mot Stockholm!
Åker vecka 16, alltså på påsklovet, haha såklart kommer jag kunna blogga lite också om vad som händer på dagarna, men kommer absolut inte blogga lika mycket... haha, nog för att jag inte bloggar så mycket just nu heller, men lite blogg ska det då bli!

Då måste man hitta nya kläder! Känner att jag inte har shoppat på ett tag nu... behöver nya jeans, linnen,tröjor, jaa, allt! Så jag hoppas man hittar nått bra fynd!

Sen måste jag ju spendera lite tid med farmor också! Henne har jag ju inte heller träffat på länge, så det ska bli kul.
Men tyvärr blir jag inte där så länge... menmen ett par dar iaf!

Tråkigt bara att flyga själv... -.- Ajja det tar ju bara 1 timma så... får väl lyssna på musik eller nått.


Såå... Stockholm, here i come! ♥


Wake up and go back to sleep again, lovely!

Hej!

Vaknade imorse av att väckarklockan ringde (som vanligt) men jag kände att jag inte orka gå till skolan, hostar fortfarande... så fatta härliga känslan man hade när man stängde av väckarklockan och somna om igen! (;
Haha, så jag vaknade runt 10 istället, det behövde jag! Så nu är jag utvilad och "hoppas" att jag kan gå till skolan imorron.

Men vi få höras lite senare hörrni, kram! ♥

Tipsa!



Jaa, sorry för dålig redigering... menmen, vad ska jag blogga mer om här på bloggen?

Ni kanske inte BARA vill höra vad som händer om mig på dagarna, det blir så enformigt och tråkit! Så jag undrar om ni har något bra tips på vad man kan blogga om? Som är intressant att läsa och så att man inte tröttnar : )

Bara att tipsa på om du kommer på något!

Sjuuuk!

Hej, for hem från skolan efter första lektionen idag...kunde inte jobba, så jag och Malin H satt och kollade utlandsresor istället, faan vad kul det skulle vara att fara utomlands, inte tänka på skolan och bara slappna av, lyllo Malin W som snart ska till Thailand! Men iallafall ... jag typ hosta och hade ont i halsen, så hem fick det bli!
Menmen, då vare ju "tur" att Frida också var sjuk så att man kunde ringa henne och babbla lite!

Bilderna från igår kommer typ ut lite senare för har inte fått bilderna skickade av Malin än... men dom kommer!

Asså, på något sätt... VARJE gång jag är sjuk får jag värsta suget att träna! Haha, men det kan man ju inte göra eftersom att man ee sjuk...typiskt! Men när jag blir frisk, DÅ ska jag träna!

Haha, men nu ska jag väl slå på nån film så ha de bra så länge så höres vi sen, kraam!  ♥


Sjuka busstidtabeller... eller är det vi som e flumm?

Heey!

Nu har jag inte blogga på länge IGEN, men har inte haft tid... har typ haft stressigt med läxor och sånt skit.

Iallafall kanske jag ska berätta lite vad som hände igår då... Joo igår var man med Emil, vi typ satt vid datan ett tag och sen blev det lite film också... fast det var ju typ världens sämsta film, handla typ om en tjej som försöker ta självmord hela tiden men aldrig lyckades, kul va? -.-'

Haha, men iallafall skulle jag följa han till bussen som gick halv 7, men gissa vad som händer? Joo, såklart missar vi den! Så vi gick till Johan istället, haha så nästa buss gick halv 8... vi gick till busshållsplatsen, vi står där och väntar i ca 15 min, men den kommer inte! Haha, vi har missat den IGEN! Vi höll typ på att garva ihjäl oss, så vi gick tillbaka till Johan igen (; men sen, 3:e gången, DÅ missa han den inte som tur va! Men vi gick 20 minuter före den egentligen skulle gå för säkerhets skull! Sen gick jag hem och plugga lite, men de varee värt efter en sån kul dag : )

haha, jaa det var en liten kort sammanfattning av min dag!

Nu annars har Malin & Malin precis fart hem, vi typ fotade lite och såklart kommer bilderna ut sen!
Men vi får höras sen, tror att ena Malin kommer tillbaka och då blire film!

Hörs ♥

Missnöjd!

Då har man nyss kommit hem från frisören, dee blev att jag hade kvar min vanliga lugg... för den trivs jag bäst i, MEN asså den blev ganska kort! Och resten av mitt hår blev också kort! Jag blev verkligen inte nöjd med det så direkt när jag kom hem platta jag till det så att det såg lite bättre ut iallafall... -.-'

Hatar när man inte kan säga till en frisör när man blir missnöjd, menmen.. längtar tills det växer ut igen och då tror jag att det får bli snelugg!

Menne nu ska jag äta vi höres, hejjs! ♥

Mot frisören!

Heej heej, bäästa kvällen vi hade hemma hos Emil igår, haha! Blev att kolla på Melodifestivalen... fast inte rätt låt som vann.. tycker jag iallafall (;

Ska ju klippa mig idag så snart kommer Malin och så beger man sig ut till stan! Snacka om att jag har panik-.- Vet fortfarande inte om jag ska klippa lugg eller snelugg.. jag tror att det blir lugg.. även fast alla andra tycker att jag ska ha snelugg, men jag trivs nog bäst i min lilla lugg! Och såklart kommer man ju ÄNTLIGEN kunna se mina ögon! Är så himla jobbigt när man typ inte ser ett skit för att den hänger ner för ögonen.. och så ser man ut som ett emo också... så luggen ska klippas!

Sen ska jag kanske klippa upp det lite och tunna ut håret lite också.. jag vet! Det låter som värsta fjortisfrillan men jag har faktiskt riktigt tjockt hår och det behöver nog tunnas ut lite.

Haha, jaa men vi ser ju hur det blir, ses senare hörrni, hejjs! ♥

FRISYR PANIK !!

Jaaaaaaaa!

Nu har jag äntligen bokat en klipptid! Klipper mig imorron så jag har lite panik om HUR jag ska klippa mig... jag trivs ju i min lugg, men Frida tycker att jag ska klippa snelugg eftersom att jag kommer att se mer förändrad ut ... men.. jag trivs nog mer i lugg.. eller ? S: Fast jag vet ju inte heller om det kommer bli snyggt med snelugg..?
Hmm... så LUGG VS SNELUGG, kommentera gärna vad ni tycker! Behöver verkligen hjälp S:

Sen har jag också funderat på om jag ska ha en helt ny frilla eller om jag bara ska klippa topparna och om det då blir nån snelugg.. ://

Men om ni hittar nån snygg frilla så kommentera länken så kollar jag! Eller om jag ska klippa snelugg eller lugg.

Hoppas ni har nå bra förslag! : )


Emil gästbloggar!

Heej på er, då har man nyss ätit lite god tacos!
Hahahah, nu ska Emil få gästblogga lite (;

Emil : hej jag är hungrig och jag ska åka med frida,s mamma hem fett pinsamt!! ;)
frida och rebecka är as coola och as flumm och as snygga as bästa!!;)<3
fan  va skojj vi har asså ;D
______________________________________________________________________________________


Japp, det var Emils lilla gästbloggning, haha men hare bäst så länge så höres vi sen!

Kram! ♥

Grym låt!

Tjuu, nyss kommit hem från skolan, sköönt med helg!!
Iallafall, just nu sitter man och lyssnar på lite musik med Frida och Emil (;
Här får ni en sjuukt bra låt som Malin visade mig!


Tyckte den var bra iallafall!


Men nu ska jag vara lite social med Emil och Frida, höres senare! ♥

Skitbussar!!

Öhh... okeej, måste berätta en sak som är helt sjuukt ... konstigt S:
Iallafall, för nån dag sen så... jaa, gick ju jag och Ulrika till bussen på morron som vanligt, vi stod och väntade och den vanliga tiden den brukar komma ee typ 2 min över 8 ..  men när klockan börja närma sig 5 över 8 så börja vi undra vart den var och sådär och varför den "aldrig" kom... klockan började närma sig 10 över 8 och bussen kommer!
Gissa vad man ser då? ... Joo såklart, bussen är överfull!!! Dom trodde först att vi som skulle med bussen inte skulle få plats, men alla trängde in sig och då fick vi precis plats! Men sen så ska ju en massa andra på också -.-' Så hon som körde bussen var tvungen att säga att dom fick ta nästa buss... synd för dom ;( Speciellt när bussen var typ 10 min sen.. och vi börjar 8.30, men iallafall så visste vi att vi inte skulle hinna med 266:an från stan som går typ 10 över till 15 över 8 så vi ställde oss och vänta på 2:an som skulle komma 25 över 8, det skulle iallafall gå snabbare än att gå till skolan från stan, men så märkte vi att den aldrig kom -.-'  OCH GISSA VAD SOM HADE HÄNT? Joo, såklart hade bussen gått sönder!! Faan, så vi fick ta en annan buss som gick typ halvägs till korpen och resten fick vi gå... man skulle ha gått från första början..
Ajja, vi kom 10 min sent men skit samma, en gång skadar inte liksom (;

Men det är grymt dumt dee dära med bussarna! Dom borde ge oss en skolbuss som typ alla andra får så att vi inte behöver hålla på att byta och en massa skit!

Hoppas dom gör nått snart...

Skitbussar! (;

Klippning på G !

Då for Malin precis hem... vi har typ pluggat och jag har fixat håret och sminkat henne, haha, jag tycker faktiskt det är grymt mycket roligare att fixa andra! Haha och se deras min när dom ee klara (;

Japp, men en sak jag "kom på" eller har velat länge är att klippa mig, börjar ju likna ett emo med all lugg som hänger ner för ögonen så man knappt ser nånting... och så ser man typ astrött och hängig ut -.- aamen mamma skulle boka en tid nån dag i veckan eller nästa vecka... men nu har jag bara ett problem... hur ska jag klippa mig? S:
Just nu har jag ju halvlångt hår och en rak lugg... kanske ska ha samma frisyr fast med kortare lugg och lite mer "liv" i håret, haha får se hur det blir!

Iallafall ska jag ha kvar mitt blonda! Skulle aldrig färga det mörkt! Ni vet... jag är och kommer alltid att vara en blondie! ♥

Tråååk på spanskan!

Heejhej!

Just nu sitter man på Spanskan och tråkar... -.- Har långdag idag så hinner typ inte blogga förrän 6 .. menmen.
Iallafall, idag hade vi elevens val på morron och jag går ju i hund, fast som tur var skulle vi inte ha med hundarna utan vi skulle vah i skolan och typ... ha nån teori.

Japp, klockan ee typ halv 3 nu så slutar om en timma, då far jag och Malin hem till mig och käkar lite middag & sen blire att plugga lite SO, vi har typ nå litet prov på det imorrn... och såååklart kommer jag blogga lite också!

Hahahahah, märker att jag inte hade nå intressant att skriva nu... men jag har tråkit såå... nånting fick det bli!
Nu äree dags för lite facebook också, vi höres sen! ♥


Sorry!!

Heej!

Förlåt att jag inte hunnit blogga något idag, men efter skolan så blidde det att vara med Johan och Frida, och då hann jag inte blogga... : ( Vi såg en skräckis men har redan sett den en gång så den här gången blev man inte lika rädd, hahah!

Japp imorron blir det att ta en lååångpromenad med Twiggy efter skolan, sen ska man nog också (lite wannabe Malin) plugga... -.-'  Så då hinner jag nog inte heller blogga.. men då vet ni varför iallafall! (;

Men nu ska jag ta och göra mig iordning, vi höres imorrn hörrni! ♥

RUBRIK



Här är en av bilderna vi tog!

Lägger säkert upp mera bilder sen, men ska hem från mallan nu (;


Grymt glaaaad!

JAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!

Nu kommer det "alla" har väntat på! Hahaha, nee men jag hade en viss "tur".... min lillebrorsa tappade våran digitalkamera som var dyrare än malins systemkamera i golvet! Gissa om mamma och pappa blev glada? -.-
Haha men iallafall så vet dom att jag sparar till en systemkamera så igår när pappa hämtat mig från Frida berättar han att han och mamma har bestämt att vi ska köpa en systemkamera!!! Åhh! faan vad glad jag blir!
MEN jag måste bidra med alla pengar som jag sparat ihop så kanske vi köper en lite bättre kamera en den jag tänkte (; Så nu kanske det blir nån Canon eller nått istället.

Men fatta vad glad jag blev när dom sa det! Så nu ska vi bara hitta rätt kamera och sen är den MIN! Hahahah, okeejokeej, får inte va så ego om den för dom har faktiskt också betalat.

Men MYCKET bilder kommer det bli för er! Kanske gör om den här bloggen till en fotoblogg... eller nej, jag ska nog ha lite både och, så snart blir den hälfen fotoblogg och hälften skriver jag om mig själv och allt annat som händer!

Men nu ska vi gå och fota lite vattenbilder.. igen! Nee, haha, vi skulle ju fota men hennes kamera ladda ur och var tvungen att laddas och det tar ju som ett tag -.-' Aa, men nu är den iallafall klar så nu hoppas jag att vi får till nån bra vattenbild : )

Men bilder kommer hörrni, vi seees! ♥


Ni får stå ut ett tag till!

Heeii!

joo, sitter hos Malin oh bloggar lite, vi ska väl snart ta och fota lite vattenbilder som kommer senare ut på bloggen!

Första dan i skolan... hur var den? Joo, den var lika tråkig som vanligt men det var ju såklart kul att träffa alla kompisar igen (: Fick 2 läxor.. första dan -.-' Jiippie!

Hahaha, så ska väl ta och plugga lite senare också.

Har en GRYMT kul sak att berätta!! Men mer om det kommer i nästa inlägg, hahaha, ni får stå ut!

Läs och kolla på Malins blogg ( www.maalinwidgren.blogg.se ) För att se en flum sak vi diskuterade idag på bussen påväg hem... (;

Höres!


Sovit för länge..

Heej!

Vaknaden"nyss" hahaha, nee men kring 12 vaknade vi... faan, haha jag kommer nog inte kunna somna ikväll, kommer vara för pigg och så kommer jag vara uppe länge och vara astrött i skolan imorrn.. -.-'

Jiieess, men iallafall så ska väl jag och Frida hitta på nå skojjsit snart, vet inte vad men .. aa vi får se.

Hade faktiskt inte så mycket att säga, har ju sovit bort hela dan!
Haha, men ha de bäst så syns vi senare, kram ♥


Huset för oss själva!

Heey på er!

Jaa, nu är ni väl sugna på att höra vad resultatet blev? Hahaha, vi fick faktiskt ingen speciell "plats" utan dom gav bara kritik, men iallfall fick hon grymt bra kritik förutom att hon var lite för smal... men annars gick det då bra! (; Och jag var ju så smart att jag glömde kameran hemma så ingen bild blev det heller.. -.-' Jaja, ni har ju ändå fått en bild på henne.

Btw, nu sitter man hos Frida och ska sova här, vi har huset för oss själva för hennes familj är borta hela helgen, så nu sitter man såklart med hög musik på!

Japp, och nu ska vi ta och göra oss nå gött till middag så vi höres lite senare hörrni!

Pöss! ♥


Allt möjligt!

Hej!

Nu ska man snart sätta igång en skräckis... nu innan man ska sova, hahahaa! Passar perfekt! (;
Haha joo idag får man se till att gå och lägga sig lite tidigare för vi ska upp kring 8 och det är en HÅRD kamp för dom som brukar sova till 11 ... hahahaha, men jag S K A komma upp för sen bär det av mot brk på hundutställning!
Ska bli roligt! Och nu känner jag äntligen att förkylningen börjar släppa... passar ju bra såhär tills skolan börjar -.-'
Den här veckan har gått grymt fort att jag inte ens har hållt koll på vilka dagar det är .. S: Men nu är det iaf 2 dagar kvar tills skolan börjar, bara lördag och söndag! : (

Ajja, såå eree... "snart" är det ju ändå påsklov!

Haha, men nu ska jag gå och vara social med Frida & kolla på film, bilder kommer ut imorron om jag får till nån bra, vi ses! ♥

Resultatet!!

Just kommit hem efter 1 & en halv timmas promenad, skönt!
Frida hade mina uggs på sig och typ halka hela tiden, TYPISKT UGGS!
Så nu ska vi nog ta och äta lite middag och bara tare lugnt ett tag, sen hittar vi väl på nått skojjsigt antar jag, vi kanske bara tar bussen in till stan bara för att "kolla läget" haha (;

Jiees, så nu sitter man och lyssnar lite på musik, inne på facebook och bloggar såklart !
Tänkte att ni skulle få lite braiga låtar som ni kan lyssna på på spotify i nästa inlägg!

Haha, men iallafall så skulle jag säga vilken kamera jag skulle skaffa, och nu tror jag äntligen att jag har bestämt mig! Och vinnaren är......

NIKON d3100 !!!





Japp! Jag är ju ingen proffsfotograf direkt så den här duger HELT klart för mig!

Jiiess, men nu ska vi äta lite middag men låtarna kommer sen, vi ses! ♥

Rubriken fick heta såhär...

Då han man nyss kommit ut från en lång varm dusch!
Sen blire att gå en långpromenad med hunden och Frida, vet inte riktigt vart vi ska gå, men jag vill som hitta ett nytt ställe och gå, asså för nu kan jag alla gamla vanliga tråkiga vägar.. -.-' Så nu vill jag hitta en ny roligare väg.. så man inte blir så uttråkad! Men vi får väl typ ta nån runda i skogen eller nått.

Kommer ta med mig kameran så vi får se om vi får till nån bra bild, haha, nu när jag är van med Malins systemkamera så kändes min digitalkamera som jag dessutom tyckte var bra förut ASDÅLIG! Jag fattar inte hur jag kunde tycka den var bra!! Den tar ju världens sämsta bilder... -.-
Jaja, ni får nöja er med dom bilderna ändå, iaf tills jag köpt min systemkamera!

Joo, jag tror jag snart vet vilken systemkamera det blir... det står mellan " Canon eos 550D " och " Nikon d3100 " och resultatet av vilken jag tar får ni i nästa inlägg.

Ses då! ♥

Bilden på Twiggy!

Tjabba tjeena hallå!

Nu börjar det närma sig Twiggys utställning! Här kommer bilden på henne som inte kom upp när jag skrev om henne sist.


, och nu hoppas jag verkligen inte att den försvinner igen!

Btw, snart kommer Frida så jag ska nog börja göra mig klar snart... blir att hon sover här IGEN och imorron är det bara att kliva upp tidigt och bege sig ut mot brk (för där ska hundutställningen vara)... ajja, vad gör man inte för hunden? S:

Haha om jag får till nån bra bild från hundutställningen så lägger jag såklart upp den! (;
Men hare bra så länge så höres vi sen ♥

Indiana Jones

Hej hej hallå!

Då har man nyss sett på Indiana Jones och ska snart fara hem från Frida : ) Riktigt mysigt har vi haft det, hahaha, med tända ljus och popcorn!

Sorry att jag inte har bloggat nå idag, men jag har inte haft tid och så har vi haft en liten time out från datan.
Såå.. imorron blir det iallafall att färga lite slingor trorja, och Frida kommer på morron såklart!

haha, men nu ska jag hem så vi höres! ♥


Natt 3

Bara för att Frida sov över så hände ingenting!
Det här är såååå typiskt skräckfilmer! När någon annan kollar så händer inget.... -.-' Ajja, vi får väl testa en natt till lite senare...

Nu ska vi iallafall ut till Vittjärv till nån ny butik som har öppnat där, så nu ska jag fixa mig iordning, vi höres! ♥

Buuh!

Mer info om inatt kommer ut imorron!

Spännade? Haha, men ni får stå ut tills imorron kring 11, ses då... om vi överlever natten..

Hahaa, hejjs!♥

00.00 Natten startar...

Japp, kanske börjar bli dags att släcka ner och lyssna... snart lägger sig alla i huset.
Då är det dags! usch! Men vi tänker fortfarande inte fega ur...  men vi höres på ett tag om det händer någon "aktivitet" här i huset... man vet aldrig vad natten har att bjuda på, ses!

I väntan på spöken...

Joo snart börjar våran lilla spöknatt (;

Vi startar med att kolla på Criminal minds, och sen blir det var det blir... vi ska väl släcka ner i rummet och bara sitta och lyssna.. brr! Men vi ska inte fega ur!!! Skriver om något händer... har datan nära mig förstås!
Önska oss lycka till !

Paranormal Activity

Bara för att vi ska ha spöknatt får ni en trailer till Paranormal Activity!




Haha, kvällens film?

Natt 2

Heey!

nu kommer lite "fakta" om inatt!

Joo inatt så var det inte lika läskigt som igår natt... men läskigt var det! Eftersom att "NÅGON" ( Fredrik, du behöver inte känna dig utpekad eller nått sånt) skrämde upp mig.. . så då blev det ju lite svårare att somna...men som tur var hände det inget, bara att jag sov lite oroligt för att jag trodde att jag skulle vakna av att någon stod och stirra på mig ... -.-'

Skit samma, inatt sover ju Frida här så då behöver jag ju ändå inte sova ensam i mitt "spökrum"
Jupp, men det var väl typ bara det som hände (;


Btw, bilden på Twiggy kanske inte kom upp för nån? Inte för mig iallafall, så jag lägger upp en ny imorron!

Hunt for ghosts!

Heej alla gölliga!

Inatt ska jag och Frida ha en "spöknatt" ... jaa ni läste väl inlägget om vad som hände mig igår natt?
Iallafall så sover ju Frida här och inatt ska vi sitta uppe och vänta på att nått ska hända, alltså ska vi "jaga" spökena... haha jag kommer ju typ pissa ner mig, men jag har datan framme så jag kan skriva vad som händer under natten!

Så då MÅSTE ni ju bara kolla, hoppas att vi får lite bevis på något sätt, alltså att dom är där...
Men vi får ju se om vi överlever natten.. haha (;


Datakoma!

Hejhej, nu har det blivit mörkt ute, men det verkar inte som att det har klarnat upp... : (
Ajja, vi ska iallfall ut, haha eller vi ska faktiskt köpa lite godis så då kommer vi ju ut från det hära datakomat!
Så då kommer vi oss ut... men gissa vad vi ska göra sen ? Äta godis och sitta vid datan! Hahah, nee det ska vi faktiskt inte BARA göra, men jag går inte in på detalj för ett inlägg om det kommer lite senare.





Hundutställning!

Tjuu!

aa, nu eere ju så att Twiggy (min hund) ska ställas ut i helgen! Hon ska äntligen få träffa sin mamma och syrra : )
Sist vi var på hundutställning fick hon väldigt bra kritik, men då tävlade hon bara mot 1 hund och hon kom då 2:a för att hon fortfarande var lite för valpig, men att det kommer gå väldigt bra för henne i framtiden... så nu får vi se hur det går då, fast nu är det ju lite större hon ska tävla mot 40 hundar!

Frida följer också med så att det inte blir allt för långtråkigt i väntan på att få visa upp Twiggy, så det blir bra!
Här får ni en liten bild på henne !







Kommentera mer!

Statistiken går uppåt! Och det är jag väldigt glad över, men ni har blivit VÄLDIGT dåliga på att kommentera!
Så även fast jag inte känner dig, så skriv bara! Det är bara kul att få kommentarer vettni! Så DU som läser detta nu: Slå till med en kommentar så blir allt mycket roligare! ((;

Jävla feel ...

Blogg.se har haft en massa fel och jag har inte kunnat blogga så förlåt! Men om jag inte bloggar på ett tag så är det för att dom har ett fel ... -.-' typsikt!

Men då vet ni iallafall, mera inlägg kommer sen och det kommer ett RIKTIGT SPÄNNANDE inlägg som ni bara MÅSTE läsa, men det kommer senare ikväll så kolla gärna in då!

Vi ses! ♥

Norrsken!

Gomorron på er!

Sjuukt snyggt med norrskenet igår, haha då hade det ju passat bra med en systemkamera (; Har hört att solen har något speciellt utbrott vart 11:e år och senast så var det år 2000, så det ska typ vara i år igen... och då ska det vara EXTREMT mycket norrsken, speciellt 4 - 5 Mars, så håll era kameror nära er!

Haha, det hade ju vart något om man hade sett det i olika färger... men nu såg man det ju bara i grön/blått.

Annars idag... vad händer? Joo, idag så ska man vara med Frida och vi ska väl hitta på nå skojjsit hoppas jag, hon ska iallafall sova här och vi köper väl lite godis på det också, för jag menar : Vad är sportlov utan godis liksom? Så godis fåre bli!

Men nu ska jag gå å ta mig lite frulle, höres! ♥

Busiga bilder!

Hejjhej! Nu kommer lite bilder sen i förrgår, en bild som jag kommer lägga upp har jag redan lagt upp... menmen då får ni se den igen (; Alla bilderna är redigerade i ett program som heter Picasa : )











Haha och den här lilla sista bilden bjuder jag på när jag blir väckt av Malins hund Ozzy på morron!
jaa, jag kände nog att jag behövde duscha efter det där...


haha och nyss såg man norrsken också! GRYMT FINT! Typ andra gången jag ser det i hela mitt liv!
Såå det var verkligen kul att få se : )

Men nu ska jag ta och göra mig nån macka eller nåe, vi hörs! ♥




SPÖKAR DET HEMMA HOS MIG?

Tjoosan!

Måste berätta en sak som hände mig inatt, det var grymt läskigt... det var iallalfall såhär att jag låg ju och .. sov, haha som vanligt, men sen vaknar jag av att det ser ut som att det står nån och stirrar på mig! Jag blir grymt rädd och tänder lampan... men såklart så är det ju ingen där, så jag lägger mig ner igen för att somna om.
Men sen helt plötsligt hör jag fotsteg! :O Och det kan inte ha vart någon av djuren för Tosca (min katt) låg i min famn, och min andra katt Sixten var ute, så då hörde jag som att det var någon som gick, men jag tänkte först att jag inbilla mig... men gissa vad som händer sen? JOO hela min gardin LYFTS UPP! Asså inte rakt upp men den dras ut! Och jag ser på när det händer!! Fyyfan så läskigt det var. Jag vågade inte resa mig upp först från sängen så jag låg kvar ett tag, men då börjar helt plötsligt Tosca kolla på något som rör sig i rummet, och jag ser ingenting men det känns som att det är någon som stirrar på mig, har aldrig känt en sån äcklig känsla! Så jag bestämmer mig för att springa ut ur rummet och rätt ner in till mina föräldrar för att berätta vad som hänt. Men dom försöker lugna ner mig och säger att jag ska gå och lägga mig igen, fyyfan, jag ville ju inte gå tillbaka in till rummet... men jag gjorde det ändå, så jag la mig i sängen och kollade på tv (så att jag iallafall hörde lite ljud) och sen somna jag om : )

Men fatta grymt läskigt! Och jag ska sova här inne inatt igen... brr! Ajja, jag klarar mig, imorron kommer iallafall Frida och sover över så då får vi se om det spökar (;


Glass i stora lass!

Yees!

Julia räddade min tråkiga dag och kom hit! Tack!

Blev en riktigt god middag... det var typ pastasallad : )
Och såklart får ni en liten bild här på dagens efterrätt!



Haha, njaaa... den kanske inte ser så god ut, men kan säga att det var den verkligen!
Och jag vet... inte världens kvalla på bilden heller... men som sagt har jag ju ingen
systemkamera än.

Jooo, sen kommer nog Frida... eller jag är inte säker men jag tror att vi skulle sova hos nån av oss, så vi får se hur det blir med det.

Men vi höres lite senare, tjoo! ♥

NIKON VS CANON

Hej alla söta!

Det blev inge rida och stall för mig idag... jag har typ börjat få ont i halsen igen! Faan så jobbigt... speciellt på sportlovet -.-'

Ajja, men då passade jag på att kolla kameror istället... som alla redan kanske vet vill jag ha och sparar till en systemkamera, men jag har börjat bli osäker på om jag verkligen vill ha Canon... för Malin har skaffat en Nikon och dom (enligt vissa tester) ska Nikon vara lite bättre än Canon.. :/ Så jag vet inte riktigt, för båda märkerna är ju sjuukt bra. Men om jag nu skulle ta Canon så ser modellen jag vill ha ut såhär.



Och Nikon modellen ser ut såhär:



Jaa canon modellen heter " Canon eos 550D " och Nikon modellen heter " Nikon d3100 " och jag har ju faktiskt testat Nikon (för det är den Malin har) och den trivdes jag väldigt bra med. Den var väldigt enkel att använda och man lär sig den fort : )

Canon har jag ingen aning om, men eftersom att Canon eos 550D är typ 2000 kr dyrare än Nikon d3100 så tror jag att just den modellen av Canon är bättre... men skit samma, jag behöver inte ha VÄRLDENS BÄSTA kamera bara för att ha den liksom. Så jag tror nog att det får bli en Nikon... fast jag är inte 100 % på vilken än... men när jag har bestämt mig uppdaterar jag så fort jag kan!


Nu får jag väl tänka ett tag då... höres! ♥

Stallet!

Heej på er!

Snart bär det nog av mot Emilia, tror vi skulle ner till stallet och fota lite när hon rider : )
Såg att det var fint väder ute, så nog ska vi få till nån bra bild också!

Sen får vi se vad vi ska hitta på... det KANSKE kommer upp en ny header snart på bloggen! Men det är bara om jag får till nån bra (;

Nää men nu måste jag börja göra mig iordning, bilder kommer upp sen!

Kram ♥

Kolla in!

Gomorron på er alla "morgonpigga"
Just nu ligger jag antagligen och sover... haha för det här är en tidsinställning.
Får väl se till att vakna snart så att jag inte missar hela dan! Måste börja vända på dygnet lite, eller vad säger jag egentligen?! Vem bryr sig? Vi har ju sportloooov!



Joo, sätter mig säkert snart framför datan för att skriva vad jag ska hitta på idag, så kolla in bloggen lite senare hörrni! ♥

RSS 2.0