HALLOWEEN!

Sista skoldagen idag! :) Jiippie!

Har inte haft så mkt tid att blogga den senaste veckan p.g.a. planering till Halloween (; Men efter Halloween ser jag till att blogga lite mera, som vanligt känndes dagen i skolan lååång! Men idag så var den faktiskt väldigt väldigt lååååååång för att vi fick göra massa läxförhör och sånt skit! <3 Efter skolan så gick jag och Malin till stan för att kolla lite "saker" + att jag inte fick mina vinterskor som jag ville ha! Menmen...livet är inte alltid rättvist, Haha.
Imorgon så drar väl jag och Malin W på stan igen...tro inte att vi är shopping-galna, det är bara för att Halloweenen ska bli så bra som möljigt till ett par personer! :D

Men nu måste jag kila! Ha ett superduperupergött höstlov! Måste hinna med saker till Idol också, bajjbahj! :D



Hojsan! <3

Hej! idag så har jag och Malin w och kollat runt lite på stan till Halloweenfesten (: Sen kan jag tyvärr inte avslöja mer om det! Haha :D Men sen så har jag väl bara tråkat resten av dan.. :( Imorrn är det långdag i skolan! TRÅKIT!! så nu ska man sätta sig ner och göra läxor!! Så hinner tyvärr inte blogga mer idag :( Men kolla gärna in mera saker på min blogg som t.ex. kategorin : Musik eller Mystiskt! :D



Tack och hej leverpastej! // Rebecka <3

Nu kommer hemlisen! + lite till :)

Nu vill ni allt veta vad det var för hemlis! Det var att.....................................................Jag och Malin W (www.maalinwidgren.blogg.se) ska ha en jättestor Halloween-fest!! Vi ska hyra en lokal! Och det är något ni läsare också faktiskt kan fixa! Det är ju Halloween snart ju! Festen kommer ju kosta ganska så mycket eftersom vi hyr lokalen och det, men ni kan ju ha en enklare hemma, eller man vet ju aldrig ni kanske är rika! Haha,så varför inte hyra en själv? (: Så pyntar man upp snyggt och har riktigt kul! Får inte avslöja vad vi ska göra på festen förrän den 1 November för jag har kompisar i klassen som läser den här bloggen, så om dom fick reda på det skulle det verkligen inte vara så kul! Men om ni har något tips som man kan göra för att kunna göra festen läskigare, SÅ SKRIV BARA OCH KOMMENTERA NU!! :D Så imorrn efter skolan drar jag och Malin W till stan och kollar upp lite saker till festen (: Hoppas ni får en bra Halloween och glöm inte att busa mycket haha! :D Men nog om det nu.
Idag så ... Ja vad kan man säga  mer en att vi har haft en vanlig tråkig dag i skolan? Kanske att jag har uppgraderat min dator! Större skärm, 5 högtalare och en bas mer minne, gjort så att den har blivit mycket snabbare m.m (: Så det har min pappa fixat åt mig! Han har också byggt ett nytt rum åt mig som jag är skitglad över nu! Dubbelsäng å allt! Inte alla som har en sån pappa! Haha :D Så nu blire mycket roligare att sitta i mitt nya rum, med en ny dator (kan man säga) och en ny kattmedlem och blogga! :D Färgade förresten håret för nån dag sen, blont körde jag på, blev mycket nöjd! Jag är redan blond men jag ville ändå ha det ljusare så jag färgade det ljusare helt enkelt (: Inte sååå mycket skillnad men lite blev det iaf! :D Snart äre Jul också... vad ska man göra då? fira jul kanske vore en bra idé haha! Älskar julen! Det är så härligt med julmat och släktingar och vem ser inte fram emot julklappar? Haha, men det är såklart roligt att ge bort julklappar också! Min mormor gick bort förra året och idag den 19/10-10 är det hennes födelsedag (egentligen) saknar henne så! Önskar hon kunde fira jul med oss, men det gör hon säkert också (: Men jaja... sånt är livet, man får och man förlorar:( Aja..upp med hakorna! Haha nu ska jag berätta en sak som Molly gjorde, här kommer det :

Mollly stod och stirrade konstigt på min Michael Jackson affisch, plötsligt frågade hon mig :
- Rebecka? Är Michael Jackson en tjej eller en kille? Jag svarade : - Han är/var en kille.
Då svarar Molly: - MEH! vad konstigt ! Och sen ringer det där nerifrån (för vi hade musik på och är ensamma hemma) så vi hörde inte förrän den sista singnalen kom fram, då svarar ju alltid telefonsvararen så man hör den högt och tydligt, och det är Molly som pratar i våran telefonsvarare så man har bara en röst som säger: - Hej.......det är Molly, vi är inte hemma nu vah...? Hej då, hej då.
Och Molly tror ju förstås att det var någon som kom hem, så hon skyndar sig ner och nästan snubblar i trappen och ropar: - Vad säger du!! Vad gör du!! Dennis!? Vart är du!! .
Haha det tyckte jag var lite kul ! (;<3  Dennis är då Mollys kompis, haha :P

Nu ska man kolla lite tv förbereda sig för nästa dag i skolan och såklart sova! Men ha det bra! Och det dröjer nog inte länge tills jag bloggar igen såklart!

Hörs// Rebecka

God Natt!

God natt alla läsare!

Nu ska man kolla på Svenska New York fruar och packa inför morgondagens skola!
Ha en bra dag imorrn och GLÖM VERKLIGEN INTE ATT KOLLA IMORGON PÅ BLOGGEN FÖR DÅ KOMMER DEN HEMLIGHETSSTÄMPLADE SAKEN INTE ATT BLI HEMLIG LÄNGRE FÖR ER! Så glöm inte det!

Ses imorrn!

LÖVE// Rebecka <3

Imorrn får ni veta!!

Imorrn får ni veta vad den hemligstämplade saken är!! (;
Najjsit va! Kanske inte är sååå kul för er men det är faktiskt ett förslag ni läsare också kan göra! :D Så imorrn blir det lite fakta om "det".

Iaf, idag har varit som en helt vanlig måndag! Skola! Haha, men efter skolan gick jag och Malin till stan för att vi skulle kolla upp saker till det ni ska få veta imorrn, och det vi kollade upp får ni tyvärr inte veta det nu men som sagt imorrn så kommer ett inlägg med "saken" :)

Nu ska jag hem för mamma väntar på mig (; Hejjssvejjs ♥

//♥♥Rebecka♥♥

Min myskväll!

Ja...min myskväll innebär, chips, godis, dricka och kanske lite bloggning också, Haha :D
Ikväll så ska jag såklart kolla på Idol! (; Och efter det kanske de blir Eclipse (: Malin w kommer också hit, men jag vet inte om hon ska se på Eclipse för hon ska iväg och kolla på stjärnor med sin stjärnkikare, men om det blir mulet ska hon inte iväg och då kanske hon stannar och kollar på Eclipse! Hoppas det iaf :D 

Kan avslöja en liten sak om den "hemligstämplade" grejen (: Jag och Malin har/gör det tsm och det har något med Oktober att göra... Sen kan jag nog inte avslöja så mycket mer... haha (;

HA EN RIKTIGT BRA KVÄLL!
och glöm inte att kolla på Idol!! , Haha :D

//♥♥Rebecka♥♥

Vilket håll snurrar tjejen?









Du kanske ser att hon snurrar medsols, men om du kollar längre och fokuserar dig på henne, snurrar hon helt plötsligt åt andra hållet !!!!! :D

Här nedanför får ni några "Eye tricks" :D

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\                     /
\                 /          
\             /
\         /
\     /
\\/
Jag vet, pilen och allt blev konstigt! haha :D men det är här nedanför iaf! (:

Gammal eller ung?





Ser du att det är en ung tjej? Men det kan faktiskt också vara en gammal dam också! (:

Ser du?







Koncentrera dig på den svart punkten utan att blinka, sen ska du se att det gråa runt om den svarta punkten försvinner! (:

Rolig grej! :)









Kolla på bilden på en punkt utan att blinka i ca: 30 sekunder, börja därefter att blinka fort och kolla på din vägg, vad händer?, kommentera gärna! (;<3

Hur många svarta prickar ser du? ;)


Rör dom på sig? :D


En liten text om min lilla dag! :)

Jaa... idag så har man varit i skolan och så, en helt enkel dag liksom! Mycket läxor som ska göras! , haha (;
Imorgon börjar vi ha innegympa i skolan jiiees! så måste gå och börja packa det nu också. Sen blire Svenska New york - fruar och en klippning av frisören "mamma" Men lugn bara lugn! Det är bara luggen som ska klippas! :D haha :)

Ha det gött så länge! Hann inte skriva så mycket idag pga alla läxor + den hemligstämplande saken som jag berätta förut här om du skrollar ner i någon text (: Men ber om ursäkt för det och ska se till så att jag får mer tid att blogga lite, haha (: Men som sagt:

HA DET GÖTT SÅ LÄNGE!


//♥♥Rebecka♥♥

En låt som en kompis visade mig! :)



En ganska så speciell låt... (:

En skitbra låt!



I love this song! <3 (;

Tjoosan!

Jag vet, det var skitlänge sen jag bloggade! Men har inte haft tid till att blogga på länge! (;

Nu har jag en rolig grej att berätta! Jag har fått en kattunge som jag har döpt till Tosca! (; Lägger upp en bild på henne lite senare idag (:

Idag så ska jag och Malin W, Ni kanske känner igen henne från hennes blogg : www.maalinwidgren.blogg.se
gå en lååååång-promenad med min vovve Twiggy! Över en mil hade vi tänkt oss, haha :D Sen ska vi planera en sak som är hemligstämplat för tillfället, men det får ni veta i slutet av Oktober! (:

Tänkte att ni skulle få ett par låtar som jag tycker är bra på kategorin: Musik!
Hoppas ni gillar dom!


P.S

Såklart kommer jag fixa nya grejer på min blogg så att det blir roligare för er läsare att fortsätta följa min blogg!
Kram på er!

// ♥♥Rebecka♥♥

RSS 2.0