Har du lust att skratta?, kolla hitåt!!!

Här får ni ett roligt klipp med en katt som verkligen pratar!! :D

Lite flams och trams!

Hej bloggen!! :D Idag har det varit en riktigt kall och regnig dag! BRR!! nä, man ville verkligen inte vara ute , dessutom är det typ bara 10 +, så det var inte något bra...;) man fattar knappt att det snart ska bli sommarlov! Tänk om det är så här kallt hela sommaren! NÄ OKEJ, hemska tanke ..det ska vara soligt och klar himmel och varmt!, haha :D Ja...vad ska jag hitta på nu? Jag skulle egentligen vara med Malin W och Malin H men det blev inte :( men vi kanske ska vara med varandra på lördag istället :) SISTA riktiga skoldagen imorrn!! :D sen äre bara roliga saker som gäller! :D Ska nog köpa lösnaglar till skolavslutningen, frisyren har jag inte tänkt ut än, samma med kläderna...men ska nog hitta nått bra! :D Skolavslutningen är ju trots allt på morgonen så...man hinner inte fixa sig så mkt. Men se det såhär istället.

1: man får sommarlov mycket tidigare!
2:Du behöver inte gå i skolan på fredagen som vissa andra gör:)
3:Du kan gå på Alder medans dom andra är i skolan! Haha! ;P

Ja, sen finns det säkert mycket mer...men jag håller med, allt är verkligen inte positivt med att ha skolavslutning på morgonen, men så blev det, haha :) Jag vet inte riktigt när min lillebrorsa ska ha skolavslutning men jag tror det är på fredag kväll och då ska jag och Malin W gå på den :D Ska bli kul att få träffa gammla lärare och sånt:D Ja...nu ska jag väl bara ta det lungt för vi har inget spc imorgon på skolan FÖRUTOM matte-prov!! Jag tyckte till och med att övningarna till matteprovet var svårt!!!! har övat så mycket jag kan men ...ja det blir som det blir:) Man ska ha 7 poäng för att få godkänt och max-poäng är 25 så jag tror nog att jag klarar det, Haha:D Hmm...finns det något mer att berätta? Ja juste!  vi fick ju glass i skolan idag:D Den var jättegod! :D den smakade persika! MMM... sen köpte jag en egen glass för 15 kr men den hade inte lika god smak som i skolan, haha :D Jag var tvungen att ha på min mina sommarkläder idag (eftersom det var varmt igår) och jag sov ju hos Malin W och jag åkte ju dit direkt efter skolan till henne och då hade jag inga andra kläder med mig så jag fick ha dom i skolan idag...:P det var superkallt ! spc när vi fick GÅ och köpa glass i spö regn! jag säger bara BRR BRR BRR!!!! Nä ...så imorgon blir det andra kläder och varma! Jag såg hur alla gick omkring i mjukisbyxor och varma tröjor medans jag gick där och frös i min tunika och knätights! Aja, jag får skylla mig själv, haha ;D

Ja...imorgon tror jag att vi kanske gör lite roliga saker på lektionerna, vi har ju sista lektionen med en av våra lärare som vi inte kommer ha ngt mer :'( så då får vi ju passa på att ha kul! :) typ spela brännboll eller ngt:D Men vi kan ju inte ha kul alla lektionerna som ...MATTEN och SVENSKAN! där måste vi jobba hårt imorgon, men det gör inget för det ända jag ska tänka på är: 1 lektion över --lektioner kvar! haha:P OJ! nu har jag babblat på mycket!! HAHA!:D Nu tror jag att jag ska välja kläder till skolavslutningen så bloggar mer imorgon! Och förresten så har det kommit in lite nya låtar i kategorin MUSIK så var jättegärna där och lyssna !


Kramar//♥♥Rebecka♥♥

Michael Jackson musik!

Här kommer då en låt med Michael Jackson ! :D Han är så söt! ;) önskar att han fortfarande fanns här hos oss :D

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

God morgon!!

Inatt har jag sovit hos Malin och vi ska väl snart börja dra oss i skolan!, men jag ser faktiskt fram emot att gå till skolan idag :D För först har vi Syslöjd,sen har vi teknik och då ska vi gå en promenad och på vägen får man köpa glass eller en dricka!! :D Och om man köper en dricka blir man också bjuden på glass när man kommer tillbaka till skolan!! :P så det ska jag göra:) Slutar 2 idag så hinner nog garanterat att blogga senare! :D Ha det bra så länge! :D


Kramar//♥♥Rebecka♥♥

Justin Bieber låt!!


Den söte Justin Bieber har gjort denna sång! Låten heter : Baby. :D

Lady Gaga's nya låt Alejandro!



Sångaren Lady Gaga har nu gjort en ny låt som heter Alejandro:)

Tjoho!!

Sista långdagen i skolan är nu över! :D känns jätteskönt! Nu är jag hemma hos Malin w, ska äta här :) På söndag ska jag och Malin sova hos nån av oss för på Måndag har vi brännbollskupp i skolan och den som klär ut sig bäst (alltså att hela klassen har samma tema) får pluspoäng i brännbollen :D Jag och Malin ska hjälpa varandra att fixa oss och det ...så det ska bli kul :P Jag fattar inte att det snart är sommarlov! Nyss sa vi ju att det var 2 månader kvar! och nu helt plötsligt är det bara drygt en vecka! :D Jag vet inte ens vilka kläder jag ska ha på mig på skolavslutningen, haha :) Jag och Malin ska till Fagge (våran gammla skola) på deras skolavslutning, som är på kvällen för vi har ju våran på morgonen, så det ser vi fram emot! :D I sommar ska jag bara ha kul! , bada,sola och resa lite här och var såklart! :) Men det ska bli speciellt roligt att fara till Stockholm och följa Malin till Norge och hämta hennes framtida valp!:D Vi ska nog sova en natt i husvagnen i Norge så vi hinner bada och så...Men nu ropar Malin på mig så vi får höras senare igen! ;)

 

Kram//♥♥Rebecka♥♥


Tjoosan!

Hej! :D Sorry att jag inte har bloggat på så länge men har piffat upp bloggen lite som ni kanske ser, haha :D Idag har jag varit i skolan, som jag brukar såklart, sen efter skolan åkte jag till Malin H och var där typ...HELA DAN! haha ;) vi hade skitkul! ;) Vi gjorde ett lyxigt mellanmål med: Äpple,banan,kiwi,glass,kålasås och strössel och maltesers ( eller hur det stavas) :) Men det varjättegott! :D Vad har vi gjort mer? Ja ni, vi har gjort hur mycket kul som hälst att jag inte orkar räkna upp allt! Haha :D Imorgon har vi långdag i skolan ´...men som tur är är det ju sista långdagen i skolan innan sommarlovet! Jippi!!! :D Men bloggar mer imorron igen!


Hörs då! //♥♥Rebecka♥♥

RSS 2.0