Sjuuk?

Tjootjoo!

Nyss åkte Ullis hem, vi har faktiskt dansat lite, haha, men går inte in på detalj... (;

Asså på något sätt har jag känt mig hängig heela dan.. /: Typ känner mig lite febrig,trött, ont i halsen o.s.v.
Får se om det blir nån skola imorrn för mig, tror inte dee... men vi får väl se hur jag mår imorron då.
Om jag ee hemma lovar jag att ha ett spännande inlägg med massa skojjs när ni kollar in bloggen igen! Så checka in den imorrn ! Får väl nöta facebook lite också...

Haha, varje gång jag är sjuk är jag sugen på glass :S Och dee är jag just nu, men jag orkar inte äta nån faktiskt... men de hade ju alltid varit gott!




Joo, men nu ska jag se tv så jag kan vila upp mig, men ni får hade bääst så hoppas jag vi hörs imorron! ♥

På staan med boiisen!

Tjoosan, precis kommit hem från skolan.
Först var man på brk och var där med hundarna, sen var man ju tvungen att åka tbx till skolan, men de var något äckligt till lunch så mammsen bjöd mig och Ulrika på MAXMAT! ♥ Haha så där hade man lite tur. Sen for man tillbaka till skolan och jobbade lite Svenska och So ... -.-' aa, men nu sitter man och chillar hos Malin, ska ladda upp ett par bilder från idag på staan, haha, vi var med Johan, Rasmus & Victor på Åhléns... så vi hade lite tråkigt medans vi vänta på bussen.... hehe, here it comes! (;


Johan på Åhléns!


Victor på Åhléns!


Joo, men nu blir det väl facebook ett tag, hörs!

Solsidan & Sex and the city 2 ♥



Jiies! Äntligen ett nytt avsnitt av solsidan!  Har väntat hela veckan juu ♥

Helt grymt program asså, man skrattar varje gång! Såå de får ni verkligen inte missa : ) Dee är ju själva gnistan på söndagar!

Sen ska man väl bara tagga inför ännu en långtråkig skolvecka.. -.- Fast såklart kommer jag blogga på som en galning också, hahah!

Jaa igår vare ju såhär, jag och Frida blev less på alla kärleksfilmer så vi bestämde oss för att kolla på en skräckis.. men det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss... så vi satte igång Sex and the city 2 istället ! Haha, och det kan man verkligen kalla kärleksfilm, de handlar ju bara om deras äktenskap och deras liv i New York, men den är huuuur bra som helst! Tycker jag alla ska se ( :


Checka in den!


aa, men nu ska jag väl dra mig ifrån datan såå ses vi imorrn!
Kanske hinner kvällsblogga lite också... men troligtvis inte, men jag ska försöka!

Annars får ni drömma sött såå hoppas jag du kollar in bloggen imorron också, hejjs! ♥

Hissa & dissa!

Heey! ska börja med hissa och dissa här på bloggen, kommer att uppdatera en " hiss och diss " varje söndag!


Känslan av att sova ut på helgen!! ♥




När man ser att bussen står kvar på busshållsplatsen och när man kommer fram, missar man den -.-

Brk : )

Schooo!

Blev en sen kväll igår, färgade håret på Frida också! Dee blev typ mörkmörk brun, de passa hon i : )
Åhh imorrn är det ju skola... men de är elevens val på morron och jag har ju hund så då åker man till Brk så att man är där klockan 9, så får en halvtimmas sovmorgon, mycket! *host*
aa, men det är ju alltid något iaf... sen är man väl där till typ 11 - 12 och sen måste man tbx till skolan! -.-'

Jaa.. men nu ska man väl ta och göra sig iordning så man inte sitter vid datan hela dan!

Hörs! ♥


Resultatet av drinkarna!

Jaa! Nu är man klar med drinkarna! Var beredd på att det inte är världens bästa bilder... för jag är ju som sagt inget proffs, hahah!









Jaa... som sagt inga proffsiga bilder, men kan säga att dom var grrymt goda!!


Men nu blir dee film, så vi höres!

Natti! ♥

Drink!

Snacka om att det är skönt med lördag! En massa myys och godis!

Ikväll ska nog jag å Frida göra nån good drink med typ Hallonsoda blandat med.... citron och lime, och sockerkant får man ju inte glömma! För först ska vi ta nån läskdryck och mixa ihop den med en annan läsk, sen lägger vi i citron eller lime... kanske hallon också skulle vara gott? Aa... men den ska iaf vara proppfylld med en massa gott! Sen tar vi fram nåra "lyxiga" glas och pressar lite lime på kanterna, sen doppar man glaskanten i socker och sen fryser man in glaset i ca 10 - 15 min och sen häller man i själva drinken vi mixat ihop!



Haha nuu tror jag inte att drinken kommer se ut såhär men ... aa, man kan ju alltid hoppas (; Lägger ut det RIKTIGA resultatet sen!

haa en bra lördag så länge! ♥

Morron!

Nyss vaknat och nu ska man väl ner och äta lite frulle (:

Jag har typ missbrukat min nya body lotion, hahahah men den luktar såå gryyymt gott! Den kommer typ va slut imorrn... men då har jag ju ändå 3 andra flaskor kvar ^^

Joo sen ska man väl duscha och göra sig iordning, lite senare kommer Johan hit så nu får man väl passa på att städa rummet lite...

Men vi höres för nu ska vi ner och ta oss nått i magen, tjooo! ♥

Skrämmande!

Nu kommer dee!





Jaa såklart vill man juu se fortsättningen!♥

Men nu .. för en gångs skull ska man faktiskt vara lite social med Frida ! Känner mig lite dum...

Haha men haa en good natt! ♥

Criminal Minds...

Sitter här och tjockar oss godis och ser på Criminal Minds.
Spännande avsnitt men svårt att hänga med i...  men värt att se iallafall!

Här är den sjuukt goda och braaiga body lotionen jag köpte idag!





Fast nu köte jag ju bara body lotionen, haha men den är grymt bra så den rekomenderar jag!






Här är skorna jag köpte, ser inte riktigt likadana ut när man har på sig dom men...dom e snygga iallafall.

Vi (jag & Frida) köpte likdana så nu har vi båda två samma skor... (;



Hahahah, men nu ska man taare lite "chill" och kolla lite tv med Frida!

Lägger strax upp ett spännande och faktiskt ganska obehagligt klipp från CSI NY ! Såå kolla in bloggen igen om ca 10 min! ♥

Tuur!

Heeii!

Nyss kommit hem från Luleå! Hittade dom röda conversen men tyckte inte att färgen passade mina kläder... asså det blev lite för "clown" om ni fattar vad jag menar.
Så det fick bli ett par vita skor i samma modell som dom jag har bloggat om i inlägget före (: Alltså en smal modell av converse.

Haha, hade lite tur! När vi hade gått från Smedjan och kom in i Shopping hittade jag en 50-lapp på golvet! Haha, blev typ överlycklig!! Såå jag gick och spenderade den 50-lappen på en body lotion, den luktar asgott! Den hette... Apoliva ( en dröm av solmogna frukter & passion) och den funkade jättebra, så den blev jag nöjd med!

Klippte äntligen luggen också!! åå vad skönt det är när den inte hänger i ansiktet ((:

Men nu ska jag gå å vara lite social med Frida, sen blir det väl Lets dance också!

Bloggar mer sen ♥

Converse.. igen

JAA! Tror jag har hittat skorna jag vill ha nu! Dom finns i Luleå på "din sko".
Dom var inte riktigt som jag hade tänkt mig, men det var ett bra pris och dom verkar ju snygga ... men jag får se hur jag gör imorrn.. måste ju såklart testa dom först!



Såå.. dom här skorna blir det nog.. det hade ju vart roligare med äkta men isf köper jag dom till våren!
Dom här får duga så länge!



Busspanik...

Tjoootjoo, nyss kommit hem från skolan.... fick lite panik i slutet när vi skulle hem från skolan... haha, det var såhär : Det kom en buss (som vanligt) och det stod 266:an på skylten (eller vad man ska kalla det) aa men ni fattar! Så vi klev på den alltså nästan ALLA som skulle med den, sen visade det sig att det var fel buss!! Han hade tagit fel nummer, så den började köra nån annan väg och ... aa där blev man lite skrajj... men vi kom till stan iallafall och det var ju tur! (; Men synd för dom som skulle hem efter en långdag och så tar man fel buss och så måste man vänta i stan tills nästa buss kommer!! Lider med dom...

Jaa... så nu sitter man här och trååkar... -.- Men imorrn blir de att fara till Lule med Frida! Ska bli skojjsigt.. tar bussen direkt efter skolan och så ska jag äntligen få mina underbara röda converse! ♥ Om dom inte finns i Luleå blir jag ... åå jag vet inte vad... då beställer jag dom från internet som jag skrev i nått inlägg här nedanför (:

Men resten av helgen har jag väl inga speciella planer... får väl se vad jag ska hitta på!

Men nu väntar en middag på mig, ha de bra så länge!


Glee!

Hej på er!

Nyss kommit hem från Frida, vi gjorde typ inte så mkt, vi spelade faktiskt lite wii och satt vid datan, haha! Men vi hade kul iaf! (:

På fredag blir dee att åka till Lulee efter skolan! Hoppas jag hittar mina efterlängtade röda converse... om jag inte hittar dom så beställer jag dom från nätet! Men jag hoppas verkligen att jag hittar dom i Lule för om man beställer från nätet blir det oftast dyrare med frakt och tar MYCKET längre tid att få dom! Så man får ju hoppas...

Joo inatt sov Ulrika över och aa, innan vi somnade såg vi nån grymt bra film som gick på tv.
Det handlar typ om en tjej som är med om en olycka och hon tappar minnet via olyckan... men det konstiga är att hon kommer ihåg allt som hände innan olyckan men efter olyckan har hon glömt varje dag som går... så alltså när hon somnar så kommer hon inte ihåg ett dugg om vad som hänt dagen innan! Aa... jag vet inte vad den heter men den var sjuukt bra iaf!

Nu ska jag väl göra klart matten, so:n och engelskan... BORING -.-' Men jag kan iallafall se fram emot ett skiiitbraa avsnitt av serien Glee som går på tv!! Om du inte har sett det har du verkligen missat någonting! Flera kändisar är med i det! Charice ( en jätteduktig sångerska) och Britney Spears o.s.v. Såå om du inte har nått att göra så tycker jag verkligen att du ska kolla!!


Glee!



Dessert och lite annat gott!

Jaapp, då var man hemma från skolan .

Tog me mig Ullis hem! Vi ska baka lite senare... eller vi ska göra en dessert till alla i familjen som vi kan smaska i oss efter middan! Vi vet inte riktigt vad vi ska hitta på för ngt gott än... men jag tror vi ska söka lite recept på recept.se (;

Här får ni lite göttiga bilder på olika desserter!!









Mmmm! ♥

Snacka om att jag blev sugen på att göra dessert nu!

Okejokej... nog om det, vad kan jag mer berätta? Jo idag var det den äckliga skinkfrestelsen till lunch i skolan... så faan vad tur man hade som kunde gå med Frida till hennes mormor som bor tvärs över skolan och käka lunch!
Det blev köttbullar och makaroner, muums! Men sen fick man bråttom tbx till skolan för att vi har gympa efter lunch.. och vi har lunch 40 min lunchrast så det blev ganska stressigt där ett tag! Men det dumma var att det inte blev nån gympa för våran "riktiga" lärare skulle typ göra nått så vi fick vikarie... och han/hon kom inte, så vi fick håltimma! Och då hade vi ju inte behövt stressa ihjäl oss när vi åt... såå.. aa :// Lite otur dära...

Men nu ska jag vara lite social med Ulrika och syrran som fyller 5 år!

Ha det gött! ♥

LISTA!!

Nämn något som gjorde dig glad igår:
Haha att när Malin skulle öva på fraser på engelska så förhörde jag henne på en fras " No thanks, im full." Hon skulle då översätta dom på svenska.. och man kan ju nästan lista ut vad hon sa.... "Nej tack, jag är full" Haha!

Vad gjorde du kl 08 imorse:
Stod på busshållsplatsen och väntade på bussen med Ulrika.

Vad gjorde du för 15 min sedan:
Kollade facebook och kollade lite bloggar!

Det sista du sa högt:
Jag sa faktiskt " Det sista jag sa högt" haha!

Det senaste någon sa till dig:

De var Ulrika som sa " faktiskt"

Vad har du druckit idag:
Vatten och mjölk.

Vad var det senaste du åt:
En klubba.

Vad var det senaste du köpte:
Ehm... godis trorja!

Vad är det för färg på din ytterdörr:
Typ träbrun.

Vad är det för väder hos dig nu:
- 17 och snöö!

Godaste glassmaken:
Ojj, vad svårt! Men kanske ändå vanlig vanilj, för då kan man tillsätta massa annat gött!

Tror du på kärlek vid första ögonkastet:
Ja!

Sover du tungt:
Njaa... det tror jag inte.

Drömmer du mardrömmar:
Ibland men absolut inte så ofta!

Trivs du med ditt jobb:
Ehm.. om man räknar med skolan såå... trivs jag väl men arbetet är ***

Favoritklädsel:
Typ tajta jeans/strumbyxor/tights/leggins och typ ett tajt linne och någon snygg pösig tröja över .. eller kofta eller liknande!

Favoritlåt just nu:
OooOj! Har många... men typ "Ghost" som Michael Jackson sjunger eller "Streetwalker" som MJ också har gjort... eller låten "Pocketful of sunshine" (:

Vad ser du om du tittar till höger:
Ulrika... en säng och en tv!

Vad gör dig glad just nu:
Ulrika som sitter och dampar, haha! ((:

Vad ska du göra härnäst:
Kolla recept till en dessert!

Höger eller vänsterhänt:
Högerhänt.

Humör just nu:
Glad och fått lite skrattattacker av Ulrika! ♥

Favoritgodis:
Sura säger jag bara!

Kläder just nu:
Strumpbyxor, ett tajt linne och en midjekjol och en cardigan kofta över (; ( som jag har på headern, men de ee kanske lite svårt att se... )

Sommarplaner? :
Njaa.. asså inget speciellt planerat...

Hur många kuddar sover du med:
Haha 6 st men använder bara 2 för jag har dubbelsäng (;

Spelar du något instrument:
Asså inget speciellt men jag kan spela piano och gitarr.

Morgon eller nattmänniska:
Nattmänniska!!

Vad är viktigast för dig:
Ehh.. har ingen aning!... vänner, familj o.s.v.

Är du kittlig:
Jooråå!

Snarkar du:
Nej.

Stjärntecken:
Stenbock.

Äckligaste insekten:
Alla! haha nee men hästflugor och myggor!!!

Längtar du mest efter just nu:
Sommar! ♥


Converse ♥

Tjuuoo!

aa, nu har man vart ännu en dag i skolan dåe... inte nån speciell dag, bara en helt vanlig tråkig skolda.
Nu sitter man å väntar på en god midda! Malin ee här och senare blir det väl att dra sig vidare till henne också.
Klipptiden är "nästan" helt bokad! Haha men jag e lite osäker för dom hade bara tider antingen imorrn (tisdag) eller onsdag klockan 2, och vi slutar skolan 2... så jag hinner nog inte, får väl ta ledigt den sista kvarten!

Converse... big love ♥ Ska nog beställa ett par äkta, och i rött ska dom va!


Kanske lite dålig kvalla på bilden, men såhär ser dom ut iaf!


aa, nu ere middag så nu ska jag väl sluta blogga och vara lite social med familjen.

Kram! ♥

Kina mat på G!

Hejj på er!

Nu snart ska man käka lite kina mat! Dee va länge sen man åt de, sen ska jag iaf vidare mot Malin och där ska man plugga lite matte... superkul! -.-

Menmen... imorrn efter skolan bokar jag väl en tid hos frisören.. känner att jag MÅSTE klippa mig! Luggen hänger ju ner över ögonen så man inte ser nånting. Men jag vet inte hur jag ska klippa mig, tror jag kommer ha samma frilla som jag redan har fast kortare lugg och lite jämnare toppar, haha! (:

Åhh... sitter å är avensjuk på Malin! Jag vill ju också till Thailand ! Haha men hare bra där gmn och köp nå riktigt bra åt mig därifrån, hahaha! Åsså kan du väl ge mig lite solbränna också? (;

Haha, men nu ska jag gå å äta upp min lilla kina mat jag längtat efter!

Ha de bäst så länge ♥

Pocketful of Sunshine!

Hejjhej!

Nu har Molly (min lillasyrra) kalas, jag och Malin har vart "lekledare" haha (;
Jaa, nu vare ju så att jag har blivit förälskad.......... i en låt, haha! Men den fastnade jag för när jag hörde den, på nått sätt känns det som att man blir glad, man får bara så sjuukt härliga tankar! ♥


Länk!

Lite senare ska man väl PLUGGA -.-' Ajja men de ska bli skönt att få det gjort.... men ikväll ska man iaf se på solsidan & ordinary family (stavning) åå imorrn äre måndag... skit samma nu vill Malin att jag kommer!

Kram!

Love... och lite plugg

Åhh...  dee ee såå fuskit för dom som har världens bästa killar!! Som man bara kan lita på och inte vara rädd att han ska vara otrogen! Gillar en för den man är och bara älskar att mysa! En sån kille ska man LÄTT ha!

Vet inte varför jag kom å tänka på det... men det var bara en grymt härlig tanke som kom upp (;

Ajja, prov har man imorrn och det känns inte som att det kommer att gå bra! Jag fattar inte vad jag läser.... kan vissa frågor men inte många... undra hur det här kommer gå.. -.-'
men det blir som det blir! Man vet ju aldrig vad det är för frågor (:

Men det fick bli ett kort inlägg för nu måste jag verkligen plugga!

KRAM ♥

Skitbussar!

Tjoolahopp!

Nu sitter man på Spanskan, och FÖRLÅT för att jag inte hunnit blogga så mkt sen skolan börja! Men dee går bra här på skolan men lektionerna är fortfarande astråkiga...

Joo, åå idag ska man vara med Malin och Julle! Vet inte riktigt vad vi ska hitta på menmen... vi hittar säkert på nå braa!

Imorse fick vi ÄNTLIGEN en LULEBUSS så att alla får plats på bussen... men de dumma är att vi fortfarande får trängas... asså man MÅSTE stå upp i LULEBUSSEN! Så fatta hur trång våran lilla buss var förut! Nu kan man iaf andas.... -.-' Men asså de är helt sjuuukt mycket folk som ska med bussen! Asså vissa kom inte på bussen för att folk stod ute vid dörrarna... tkr vi borde ha 2 lulebussar som går direkt till skolan, för vi måste alltid byta buss i stan, och det är inte alltid vi hinner med den såå då får man gå till skolan från stan... inte kul.

Amen skit samma.. hoppas dom gör nått annat åt de dära med bussarna... om det är nån annan som har såna här skitbussar.... SÅ VET JAG HUR DET KÄNNS!

Men nu ska man väl jobba lite spanska ... eller inte ((;

Haha hare gött! ♥


Skola snart...

Hejhej alla läsare!

Måste bara få säga att festen var gryymt kul!
Har inte hunnit blogga så mycke eftersom jag fyllt år och... ja imorrn börjar ju skolan såå... -.-
Fast på något sätt ska de ändå bli kul att börja igen, och få träffa alla kompisarna! Men... aja, vi får iallafall gå en dag mindre den här veckan(;

Jag måste ju bestämma kläder och börja packa gympagrejjorna, såå de här fick bli ett kort inlägg, skriver säkert mer imorron om vad jag fick i födelsedagspresent!

Kramar! ((;

Födelsedag!! :D

Imorrn fyller man år!

Härligt, först ska man "vakna" till att familjen sjunger, sen öppna lite paket... fast har bara önskat mig pengar så det blir väl kuvert ((: Men då kan jag ju shoppa... eller nej, stoppa mig! Jag måste ju få ihop till en systemakamera ju!
aa, men då har jag iaf lite bidrag till en systemis som jag längtar efter sååe!
aa, men iaf efter jag öppnat alla paket/kuvert ska jag väl göra tårta å vänta på att lite besök kommer.
Sen ska man faktiskt åka till Frida! Hahaha, lite desperat i kompisar, nää men vi ska faktiskt ha en fest för båda fyller år TYP samtidigt, men det är bara en jätteliten fest med nåra tjejer (:
Michael Jackson tema, såå... det blir ju såklart dans till hans braiga musik! Men en massa gött ska man ju också ha förstås!!! Sen när vi dansat klart blire att sova över där också, asså man får övernatta (:

såå vi kommer ha ....




Hahahaha!


aa, men jag tror inte att jag hinner blogga så mkt imorrn såå jag skriver ett litet inlägg sen också ska ni see!

Checka in bloggen dåe!

Från ljus till mörk..

shooo!

Nu har man färgat håret på Frida! Mörkt blev dee... typ mörkbrun, jag ee glad att jag har mitt blonda, men Frida passa jättebra i mörkt! ;) Jag sminkade henne lite ovanligare än vad hon brukar ha så nu ser hon helt annorlunda ut, de blev en toltal makeover! För hon hade blont hår innan också.

aa, snart ska man dit också, asså till Frida, men först ska man äta midda (:
Hon ville inte lägg upp nån bild på sig själv... menmen snyggt blev det iaf!! ♥

Dollar Store

Halloj!

Snart ska man och möta Frida på Dollar Store ((:
Jaa vet lite tidigt men det sprollar, de ee inte lika mycke folk då... kanske, haha.
Sen vet jag inte riktigt vad vi ska göra, jag kommer väl blogga lite till å så.

aa, det här blev ett litet kort inlägg men.... God morron, också bloggar jag lite mer sen för nu bär det av mot dollar! <3

Pizza!

Joooråå, nu har man vart hos Frida ett tag... blev att spela lite wii (för nu har hon också fått Michael Jackson spelet) åsså satt vi vid datan ett tag, vi åt typ middah halv 8:a!! Så det blev en ganska sen midda... men hemmagjorda pizzor är ju inte helt fel såå de sprollade hur läänge man än fick vänta på dom! För dom var extremt goda! (:


mmm... ser gryymt gott ut asså!


Såå om ni har tråkit kan ni ju alltid baka en lyxig pizza och bjuda in nåra tjejer/killar på mat!

Men haaa de finast ikväll sååe syns vi imorrn!

En stoooor pööööössss på er! ♥



Relax...♥

Sätt igång ljudet riktigt ordentligt nu och lyssna på denna video medans du läser.







Tänk dig att du är i en regnskog... du går och tittar på alla olika unika djur som finns där, du ställer dig vid ett vattenfall som inte är så kraftigt... du känner dig lite uttorkad så du böjer dig ner för att ta vatten.
Du fortsätter att gå tills du tills slut kommer ut ut regnskogen, du ser en strand och du ser ut över havet... vinden blåser i håret och du börjar gå neråt mot vattnet... du hör fortfarande alla underbara ljud från skogen, du ställer dig med fötterna i vattnet och blickar ut mot solnedgången... fåglar ropar och har sig, du vänder dig om och börjar gå uppåt igen, sanden fastnar mellan tårna... men den är varm, vit som snö... härlig.
Du sätter ut en mysig filt på sanden, du blundar och till sist somnar.
Du känner hur dom varma solstrålarna bränner försiktigt mot huden, du tittar... och ser att solen gått upp... havet är nu kristallblått och glittrar fint av att solen reflekterar.
Du är inte ensam.. utan du hör att en av dina bästa vänner ropar på dig, du ropar tillbaka och säger att hon ska komma och titta på det vackra havet!
Ni skrattar och badar heela dagen... kvällen har börjat närma sig och ni gör upp en eld, ni lägger ut ännu en filt och pratar om alla bra minnen, ni grillar och har det mysigt... ni somnar.
Ni vill inte hem... ni vill bara vara kvar på det underbara stället.. så ni stannar.. aldrig mer vinter.. inga tunga kläder, inte mörkt.. bara ni och den varma exotiska naturen.



jaa, jag hoppas det muntrade upp er mitt i den kalla vintern!!


Frukost på G!

Morsning korsning!

Vaknade halv 9 imorse, gick ut med hunden i en timma!
Känner mig riktigt stolt faktiskt!! Hahaha, senare blire ååe vara med Frida (:
Vet inte riktigt vad vi ska göe men vi ska komma på nå kul iaf!!

Inatt drömde jag inget om Thailand... kommer faktiskt inte ihåg vad jag drömde, men ajja ibland blire såe också!

Blev ett kort inlägg men nu är det frukost på G!

tjooo såå länge! ♥

Gonatt!

Ja nuue ska man snart börja pallra sig i säng! Börjar känna mig lite småtrött faktiskt... snart börjar ju skolan också, åhh nej, det ska jag inte prata om! Njut av den sista tiden på lovet!! Nästa lov har vi väl.. hmm.. sportlov kanske??
Ajja, jag längtar dit redan, haha (;

Malin har vart här " NYSS " haha, men vi spelade wii och åt chips och dricka... fast Malin åt godis också men jag har ju godislöfte så det blev inte ngt sånt onyttigt för mig! Hahaha, fast vi smakade någon glass också... den hette sommarbär och den var grymt god... smakade läskigt gott! Typ yoghurt fast ändå jordgubbar och vanilj... lite konstigt men den var skiiiiiitgod!

aa, imorrn tar man nog en lååång promenad med hunden på morron, känner att jag behöver de, har typ inte vart så "aktiv" eller vad man nue ska säga, så jag kliver upp lite tidigare än vanligt och går ut oavsett väder!

Men ni får hade bääst så länge så bloggar jag imorrn.

God Natt! ♥

Dagens!

Hejhej! Nu har man nyss spelat Michael Jackson spelet på wii igen!
Men jag har skitmycket träningsverk i hela kroppen eftersom jag dansat och dansat i flera dar i sträck!

Haha, snart kommer Malin hit.. hon skulle bara iväg å träna på Step in först (:
Vi ska väl typ prata lite Thailand så man kan drömma om det IGEN! Hahaaa... men vi ska typ prata om lite grejs hon ska shoppa till mig där, hahah asså jag skickar med henne pengar och så shoppar hon lite kläder och sånt! Och sen ska vi väl spela lite wii igen!

Men nue ska jag hoppa in i duschen, så ni får ha de gött och läs inlägget nedanför! ♥

Thailand

Hejhej alla läsare!

Nu har man drömt om Thailand 2 nätter i rad! Första natten skulle jag åka dit med Malin, och det var såå härligt för när vi kom dit så åkte vi först till värsta lyxiga hotellet! Haha inte ens ett hotell.. det var typ ett HUS som skulle bo i som var skitstort och lyxigt.. men iaf så sprang jag och Malin direkt ut på våran egen strand och kände hur den stekheta vita sanden la sig mot våra fötter, vi gick ut och började närma oss de blåa havet... vi räknade till 3 och sprang rätt ut i det blå vattnet för att bada! Vi skrattade HELA tiden och solen värmde hur skönt som helst!
Sen vaknade jag.. ): Men snacka om att det var en skiithärlig dröm!

Natt nr 2 drömde jag att att jag skulle dit med familjen, vi satt typ på en resturang som var ute i vattnet.. asså det flöt (; Såe käka vi typ nån lyxig middag och hade det kuul!
Haha, den drömmen var inte lika lång men det var ändå härligt att drömma en såna drömmar!

Undra varför jag drömmer om Thailand... Malin och jag har ju pratat om att hon ska åka utomlands rätt mycket nu, och det går mycket sånt om just Thailand på tv också.

Men nu när jag drömt om det så fick jag verkligen sug för att åka dit! åå vad mysigt det skulle va! Och om man hade en kompis med sig, men nog skulle det vara kul att bara åka med familjen också! ((:
Men nue är det ju så att man inte bara kan boka en resa och tuta och köra! Man måste ju ha pengar också.
För hela min familj kostar det ca: 70000 kr att åka dit.. inte billigt men man får spara!

Det är mycket jag ska spara till nu... Canon eos 550D och nu en resa till Thailand, men självklart ska jag inte betala resan till Thailand själv! Utan familjen får ju hjälpa till att spara också! Lite svårt kanske att betala 77000 kr och man är 14 år... haha ;)

Det kommer att ta låååång tid att spara, men det är det värt.. kolla bara på dom här bilderna!


Grymt skönt de ser ut asså!






åå, det här vattnet är som i drömmen jag hade!

Snacka om att man blir sugen på att bada!


Btw, blev inte att vara med Frida idag, hon blev sjuk.... KRYA!

Men bloggar lite senare också!

Kramar! ♥




Gott skratt!!!

Då åkte Malin & Malin hem nudå.... blev lite rastlös sååe jag bloggar ist.
Vi kom inte på några fler ideér än att "söka jobb" på ngt bra ställe, haha men vi ska försöka hitta ett ställe där dom behöver typ "extra personal" eller något liknanade.

Haha men nu ska jag säga en sak som hände för ett tag sen: Malin W stod och skar apelsin... då kom Malin H ner från övervåningen och blev genast sugen på att smaka en bit! Men Malin W sa bara att hon skulle skära en egen, men istället tog Malin H en bit iallafall och sprang iväg och åt upp den! Malin W blev sur och sa : - Faan Malin! Du ska faan få igen för det där!
Malin H bara gapskrattade... hihi. Man såg att Malin H blev RIKTIGT sugen igen.. så hon skrek bara : - KOLLA EN SPINDEL!!!!!
Både jag och Malin W vände oss om och frågade... ojj jag mena SKREK : - VART!!! Sen såg vi att Malin H hade sprungit iväg .. och gissa vad hon hade i munnen.. jo en APELSINSKIVA! Hahahahhahah, snacka om att jag och Malin kände oss som riktiga blondiner efter det! (; Och Malin W blev inte sååe glad kan jag säga, hahahahah!
Men nu skrattar vi bara åt dee!

Hahaha, texten kanske var lite svår att fatta med alla Malin och dee, men hoppas ni fattar iaf ((:

Hade inte så mycket mer att berätta idag... får berätta lite annat gött imorron!

Men ett gott skratt hoppas jag att ni fick, haha det fick jag iaf! ♥

Canon e Kanon!

Vart med Malin & Malin och både gjort en blogg till min mamma och dansat på wii!
Ehmm.. vi har inte kommit på något sätt att få in pengar till Canon eos 550D men snart ska vi börja fundera och dåe kommer ideérna!

Det vi har funderat påe hittills är typ att jobba på ett ställe där dom behöver hjälp, eller så ska vi jobba på friidtrotten ( för alla vi har gått i friidrott och pappa är ordförande ) så då tjänar vi möjligtvis 6000 kr i sommar! (:
Men det är inte helt säkert fortfarande... men det skulle ju vara skitbra om vi fick in så mycket pengar!
Då kanske man kan köpa till något annat till kameran som behövs.

ååå jag längtar bara tills den dagen jag får åka och köpa MIN systemis... man behöver inte låna av nån annan (; Men det gälller bara att vi får ihop typ 8000 kr var! Och det blir inte så lätt, men det ska gåå... för tänk er själva, vi ska få ihop 24000 kr tillsammans! Ojjojjojj... det lät inte så kul... men det finns ju något som heter födelsedag också, såå... men det kanske inte hjälper så mycket, men det är alltid någonting iaf!

Här kommer en till bild på våran snygga,underbara Canon eos 550D!!


ooooo... måste ha!

Imorrn blire att vara med Frida, vet inte riktigt vad vi ska gör menmen.. vi kommer säkert på nååe bra! Ska iaf blogga, devet jag 100% säkert!!

Skriver ut våra braiga ideér om hur vi ska spara till en systemkamera sen! ♥

Lite flum med Malin!

Nuue har man faktiskt fotat lite och gjort nudlar med Malin!
Medans vi satt och åt försökte vi komma på ett sätt att få ihop pengar till en Canon eos 550D och ... vi kom som inte på något bra, så vi frågade Malins syrra på 4 bast! Haha, tänkte att vi skulle få ett konstigt svar.. men vi fick ett svar som lydde : - Ni kan jobba på Apoteket!
Jag och Malin höll på att dööö av skratt, hahaha :D Men det var ju riktigt smart.. men kanske inte riktigt dee vi hade väntat oss... tror inte att vi har kunskaperna för det heller om jag ska vara helt ärlig, haha!

Sen har vi suttit och flummat resten av kvällen... snart ska man hem också.. ): menmen... imorrn ska vi nog samla in pengar till en systemis.. men vi vet inte riktigt hur än, om ni har ngt bra tips till att samla in pengar på så kommentera GÄRNA! Även fast vi inte känner varandra såe behöver vi braa tips!
Så det är bara att kommentera på! Dessutom är det kul att ni kommenterar (:

Amen nu ska man måla... haha akvarell, faktiskt rätt kul, då har man nått att göe iaf!

Men här kommer en bild på dee jag och Malin satt och käka... alltså fåre bli dagens kvällsfika!


Ursäkta den dåliga skärpan... men Malins kamera suger verkligen!
Haha inget illa menat.. men Malin håller faktiskt med.


Canon ♥

Hejhej, nuu har man fotat lite men fick inte till nåra bra bilder, så det blev inga ):
Jag tror inte att jag kommer ta en Canon eos 1000D, men den ee bra men... asså det spelar egentligen ingen roll vilket jag "får" men.. jag skulle nog hellre vilja ha en Canon eos 550D.

Btw, snart ska man hjälpa till lite med middan och efter det ska man till Malin.
Vi får väl se vad vi ska hitta på för nå skojjs, kanske fixa bloggen lite... (:
Men dåe ska vi inte sitta vid datan lika läänge som vanligt, haha, vi ska faktiskt hitta på nå annat roligt!
Malin ska tyip göra nån lista till jag kommer på saker vi kan göra istället för att bli stillasittande hela kvällen vid datan, men något litet inlägg om vda vi gjort skriver jag lite senare.

Nu ska man göra hemmagjorda hamburgare, mmmm! ♥

Ingen rubrik!

Såå nu har man vart i stan och hämtat Emilia och påvägen dit hämtade man upp Malin också (:
Snart ska man fota lite saker, men vi har fortfarande inte kommit på vad, bara att man ska sminka Malins halva ansikte som emo och halva som fjortis!
Det ska man också lägga ut bilder påe, så kolla in bloggen lite senare!

Jag tror att vi ska tyip fota glass, vatten, växter... haha och lite till!
Men dagen har inte vart sååe lång såå jag har inte så mycket att berätta nu.

Men bilderna kommer ut lite senare! ♥

Lite words

Amen heej igen!
Nyss åkte Malin hem.. så nu får man blogga lite tycker jag (:
Den lilla sista tiden hon var här satt vi och nörda datan... facebook,msn, blogga och sånt dära.
Nu ska man väl snart vara lite social med familjen också.. ♥
åå en sak jag måste göra ee och börja vända på dygnet lite... jag vet att det är ganska långt kvar på lovet men man missar ju tyip heeela dan om man bara ska sova hela tiden!
För man vill ju iinte missa hela lovet genom att sova... eller? (;

Imorrn ska man vara med Emilia & Malin, ska fota lite stuff... vet inte vad än.. men Emilia tar med sin systemkamera sååe det blir nog "lite" bättre bilder än mee min kamera, haha ((:
Hon har en Canon eos 1000D, sååe jag får väl se hur jag känner mig med den kameran och så (:
Vi ska mötas på stan imorron klockan 12 så jag vet inte om jag hinner morronblogga nåe då, men då vet ni varför iaf, men senare kommer man iaf att lägga upp bilderna man tagit med systemisen såå då MÅSTE ni ju bara kolla!

Fått en bodylotion av både Malin och Frida i jul, faktiskt likadana.. men olika dofter (eller vad man ska säga) såå jag blev supernöjd! Måste nog köpa en julklapp Frida också ( lite sent kanske ) men ändå... fast hon fyller ju år snart också såe... får nog bli en födelsedagspresent, men nu får man inte avslöja för mycket om hon tittar in på bloggen nån dag! Så mer info får ni efter den 9: onde Januari (;
Och Malin har redan fått sin julklapp, hon fick en chokladask och en chokladtomte, och sen  fick hon också en body lotion.. (:

meennue får man faktiskt vara lite social med familjen också, tycker jag alla ska vara!

GoNatt! ♥

Brownies!

Heejsan!
Nu har man nyss varit spelnörd "igen" ! Men det känns faktiskt som att man gymmar och... dee ee  ju bra!

För ett tag sen var vi på 711 och köpte lite brownie, dom på 711 är helt sjuukt goda, och om du inte har smakat... tycker jag att du tar och gör de nu med desamma! Dom kanske e lite dyra men det är dom värda!

Här kommer lite smaskiga bilder, DREGELVARNING!


Lite oskarp bild... menmen... man har ju ingen systemis än (;

MUMS säger jag bara! ♥

Sugen? Kanske inte för dig som inte gillare... men det gör jag!

Jaaop! Imorrn ska man vara med Malin igen... blir att sminka henne lite emo... men lugn bara lugn, halva ansiktet ska vara fjortis också^^ Lägger ut bilder påå dee åsså.

Men nu måste tydligen Malin också blogga.. åå hon ee sååå jobbig med sitt bloggande... jag menar.. jag bloggar ju INGENTING *host* ...

Men får väl blogga lite senare dårå!

Kramarpåeer! ♥

Mycket kan hända i fantasin...

Nu sitter man här med minimalin och bloggar lite, snart ska man väl gå ner och spela Michael Jackson spelet, helt seriöst... vi låter som riktiga spelnördar, men sanningen är att jag aldrig riktigt har gillat att spela sen Michael Jackson spelet kom ut .
Spelet kom ju ut i November och då tänkte jag : - aa, men det här är väl bara nå spel alla andra i familjen kommer spela... men nu äre jag som spelar det mest! Tillochmed mina kompisar har blivit galna i det, alla som har provat har blivit galen i det, men snart lär man ju lessna på det också ): Men sååe ee det.

Malin stannar på middah, tacos blire! mmmm!!!
oxfilé köttfärs hörde jag att vi skulle ta... undra om det kommer bli gott..?
Aaa, men det blire nog, mamma hittar alltid på ngt "nytt" till maten... tillochmed egna maträtter (:

Malin slog nyss på en låt, det första jag tänkte på var Michael Jackson, men sen fick jag värsta känslan ( för det var fortfarande intro på låten ) av att vara utomlands som typ i Thailand, sen ( i fantasin ) tsm med låten som malin spelade kändes det som om jag gick på en gata bland palmer och en massa syrsor som lät, och att jag helt plötsligt såg en scen där det stod någon som började sjunga ... och vet ni vad... dee var en kille och han hette Michael Jackson! Sen stod alla och dansande till att han sjöng.

Hahahaha, dee var min lilla "dröm" i fantasin, det är faktiskt rätt kul att skriva ner vad man känner till en låt .
Den var ganska kort, men det var ändå nått att berätta (:

Prova det själv, be din kompis spela en låt för dig, sen skriver du ner vad du känner! Så enkelt är det.
Det är alltid roligt att få se vad som kan hända i fantasin.

Lycka till! ♥

Morron på er!

Eller ska jag kanske säga god dag på er? Haha, men iaf , snart kommer väl Malin hit och dåå ska man blogga för fullt! Vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag men dee blir väl nå kul iaf (;

Imorse pratade jag och mamma om att flytta till USA men ... aa, de kanske låter frestande att bo där vid havet och ha det varmt men.. jag trivs nog i kalla Sverige ändå.
Men en sak som jag skulle vilja göra e att bo i USA i värsta lyxhuset under HELA sommarlovet! Fatta vad härligt! Man behöver inte vara orolig hela tiden som i Sverige att de ska vara kallt och att man inte får plats på stranden, för dååe ska man ju lätt bo i ett hus med swimmingpool! Då ska man ju bada och sola hela dagarna, okej kanske inte alla dagar, för nån dag måste man ju shoppa också, och hitta massa kläder som inte finns att köpa i Sverige, kanske att man träffar på nån Hollywoodfru också ( inte så troligt ) men ändå, man kanske har tur! ((:

Men nu kom Malin så nu ska ja va lite social med henne! ♥

Bloggar sen.

// Rebecka

Lite gött!

Nu har man vart med Malin åå tyyip haft lite skrattattacker innan hon åkte hem... vi kunde typ skratta åt att man sa "lampa" och sååe börja vi asgarva, lite WEIRD haha! Men vii är som vi ee! Gryymt kuul hade vi iaf (:

Nu ska man slappa framför datan ett tag och kolla lite på tv, och imorrn blire att vara med Mallan igen. Vi ska faktiskt ha bloggdag sååe imorrn finns de säkert ngt spännande att läsa! Okejokej, vi kanske inte direkt kommer ha bloggdag men blogga ovanligt mycket om ngt speciellt vi upplevt eller kommer att uppleva, så kolla gärna in bloggen imorron också!

Jag måste bara få rekomendera Michael Jackson the Experience igen! Duu som söker wii spel MÅSTE bara köpa dee! Dee är helt sjuuukt braa (; Man får bra kondis och starka muskler när man lär sig danserna rätt (inte för att jag har gjort de än) men man lär sig mycket och man blir verkligen svettig kan jag lova, och samtidigt har man ju kuul också! Man kan vara upp till... 4 spelare var det nog, och den roligaste dansen var ju HELT KLART Speed demon! Och om man var 2 spelare dansade man med varandra och gjorde hur många roliga rörelser som helst (:
Amen som sagt rekomderar jag det verkligen för er som gillar att dansa och röra på er.

Här kommer en liten bild på spelet

Aaa, en sista gång nu : KÖP DET!


joorååå, vad finns de mer att säga om vad som hänt idaa? Förutom att man önskar sig en systemkamera såå jävla mycket sååe att man håller på att tjata ihjäl föräldrarna... haha känner mig ganska bortskämd som jag tjatar.. haha (; Men jag ösnkar mig faktiskt massa bidrag eftersom jag snart fyller år och.... man kan ju alltid spara pengar ( som jag nu råkar vara asdålig påe ) Men jag ska käämpa för at få den där kameran!
Den kameran som jag bestämmt mig för att spara till är Canon eos 550D, men om jag nu inte kommer upp till 8000 spänn, som den nu kostar, så köper jag Canon eos 1000D .
Den verkar också braa, jag behöver ju inte värsta BÄSTA kameran.. men de hade varit kuul eftersom jag ÄLSKAR att fota.
Men jag får se hur de blir efter jag fyllt år (:

Amen nuue ska man inte skriva nå mer... börjar bli lite trött i armarna efter allt spelande och bloggande, men bloggar mer imorrn och sov gott så ni orkar läsa imorrn på bloggen, haha
GooNaatt! ♥



SYSTEMKAMERA ! ♥

ååååå , vad jag vill ha en systemis! Vissa säger att man ska ta Canon eos 550D åå vissa säger Canon eos 1000D och andra säger att Nikon är bättre än Canon :S Jag behöver lite hjälp!

Vad tycker ni ?

Den här?

Det här är Canon eos 550D! (:

Eller den här?

Det här är Canon eos 1000D (:

Eller vad sägs om den här?


Dee här ee Nikon... tydligen (som de står på bilden) D3100 (:


Sååe, jag har ett ganska sååe svårt val att göra... dom har typ gjort något test där dom har kommit fram till att Nikon är bättre en Canon, men jag vet inte riktigt vad jag ska tro påe :S
Jag tror att Canon eos 1000D är billigast och enklast, fast dåe tänker jag att den kanske är sämre eftersom att den är billigare... (:
Såå jag vet faktiskt inte vad jag ska välja.. men jag hoppas att ni har något bra att säga som göree lite enklare att välja!


Ajja, nog om dee snacket (; Idag har man .. sovit ganska länge, haha, både Ulrika och Frida nattat över (; Vi somnade ganska såå sent.. klockan var kring 4 när vi somna, hmm.... vi har redan hunnit spela lite wii med Michael Jackson, haha men Frida var tvungen att åka hem efter ett litet tag sååe Ullis blev trött och vi orkade helt enkelt inte spela nå mer, såå nu ligger hon och sover, hahahah och jag bloggar ju såklart ((;
Lite senare kommer nog Malin hit också... såå då blir de nog att.. jaa man vet aldrig, kanske blogga lite eller nå (;
Okej, men nuue är det dags för lunchen, guud vad jag är hungrig!

Kraam på eeer!
// Rebecka ♥

Smått o gott !

Tjoooo bloggen! Nuu är man mee Frida och Ulrika åå vi har typ spelat wii hela daan!! Haha, men vi har faktiskt rört på oss för dee e ju ett dans-spel (; Haha, festen planerar vi för fullt och dee bli en övernattningsfest med dans, musik, smått o gott och lite till! ((;

Jaa.. "nyss" var man nere på ica och köpte lite chips, ojj vilken bra start på nyårslöftet!! :D Haha, men dee e ju Lördag och jag får juu äta chips menmen... ska bättra mig ! (;

Här kommer en liten bild på dee goa! (;



Mmmm... undra hur jag ska klara löftet... KÄMPA! (;

Nuue ska jag inte blogga så mkt till idag, nu vill chheeeyorna sitta vid facebook!

See yaa! // Rebecka

2011

Nuu äre 2011 !! Inte såå mkt skillnad menmen (; Igår var jag och Ulrika ute åå fotade lite fyrverkerier! Dee blev några bilder (men kanske inte sååe bra ) som jag ska ladda upp (:

Jag skaffa mig ett nyårslöfte!! Men jag tror inte att jag kommer klara dee, för jag är inte säker att jag ska ha det än... men jag ska iaf försöka att :

* Inte äta godis

* Träna mer regelbundet

* Sova bättre

* Äta mer nyttigare
(som t.ex. ta mer sallad)


Jaa... dee är väl de jag ska försöka att göra (;

Jahapp, vad gjorde man mer igår... man var ju mee Julia ett tag och vi spelade faktiskt Wii hela tiden! Dee nya Michael Jackson spelet :D Dee är faktiskt riktigt kul! Men svårt är dee, men man lär sig mycket (: Sen var man med Ulliz resten av natten, haha nee men till halv 4 iaf.

Resten av dagen nudå ska man vara med Ulliz och Frida och haa kul! Bloggar lite mer senare om vad vi gjort (: Besök gärna Ulliz blogg som jag länkat där uppe, äntligen har hon också skaffat blogg ((: Men den är under renovering sååe ..... aa, haha men lääsa kan ni alltid göra!

Dee har tyyp hänt nåå konstigt med kamerans minneskort så bilderna får komma upp när de är fixat (;

Kika in lite senare sååe har jag nog bloggat lite till! Och dåee får ni lite mer fakta om en fest jag och Frida ska ha tsm ((;

tjooo såe läänge! // Rebecka♥



RSS 2.0